croissant-cu-ciocolata

Ingrediente:

  • 3 foi de patiserie congelate
  • 1 cană Nutella
  • 1 ou, bătut ușor

Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 200°. Puneți hârtie de copt într-o tavă.

2. Puneți pe rând câte o foaie de patiserie pe o placă și tăiați fiecare pătrat în jumătate și apoi fiecare dreptunghi în diagonală. Deci, aveți 4 triunghiuri dreptunghice. Se procedează la fel și cu celelalte două foi astfel încât să obțineți în total 12 triunghiuri.

3. Puneți o linguriţă de Nutella în mijlocul fiecărui triunghi şi periați restul de foaie cu ou bătut.

4. Rulați fiecare triunghi și curbați ușor.

5. Puneți în tava pregătită și ungeți cu ou.

6. Dați la cuptor timp de 12-15 minute sau până capătă o culoare aurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *