Cu Best Kids câştigi premii şi informaţii preţioase!

Câştigă premii şi informaţii preţioase!

Începând din aprilie, este suficient să intri pe BestKids, unul dintre cele mai populare site-uri dedicate produselor pentru copii, ca să câştigi numeroase premii pentru familia ta!

Best Kids obişnuieşte să îşi schimbe în permanenţă ofertele, odată cu apariţiile noi de pe site. Dacă vrei să fii la curent cu toate lansările, noile produse şi ofertele pe care ţi le pregăteşte, trebuie să stai în permanenţă cu ochii pe site. Spre exemplu, chiar acum există 11 oferte speciale disponibile în pagina specială a site-ului, toate destinate diferitelor nevoi ale părinţilor şi copiilor lor.

Şi, ca să fii la curent cu tot ce apare nou pe site, indiferent că vorbim despre produse ori promoţii, cel mai simplu este să te abonezi la Newsletter. Pentru că, începând cu luna aprilie, datorită lui poţi câştiga lunar prin promoţia “Te abonezi şi câştigi”. Premiul lunii aprilie este un scaun auto Bertoni, perfect pentru a te echipa pentru drumurile în oraş sau excursiile planificate pentru următoarea vacanţă!

Desigur, şi vechii abonaţi la Newsletter intră în cursa pentru premii. Trebuie doar să te înscrii în concurs aici. Daca te-ai abonat deja la newsletter, nu înseamnă că nu poţi să câştigi. Trebuie însă să te înscrii in concurs.

Ce mai afli din Newsletter? Pe lângă promoţii, vei primi şi informaţii despre cele mai noi produse din rafturile magazinului online, de la cărucioare de la BestKids, până la scaune auto şi multe alte lucruri necesare pentru familia ta. Echipa BestKids este în permanentă legatură cu producători importanţi, pentru a descoperi cele mai noi invenţii ale acestora pentru bebeluşi şi pentru copii de orice vârstă. Cele mai noi apariţii în rândul produselor BestKids, cum ar fi scaunul de masă jungle, setul de chitară cu microfon Hello Kitty sau păpuşa Princess Coralie au în general un stoc limitat, iar abonaţii newsletterului pot să fie primii şi chiar singurii care să le adauge în coţul de cumpărături. De asemenea, în viitor vor fi incluse printre premii şi modele de cărucioare, triciclete, saune de masă, biciclete sau balansoare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *