Cum a fost prezentă Prinţesa Diana la botezul micuței Charlotte

Cum a fost prezentă Prinţesa Diana la botezul micuței Charlotte
Foto: nbcnews.comjpg

Botezul prinţesei Charlotte, cel mai așteptat bebeluș regal, a fost unul încărcat de simboluri care făceau referire într-o mare măsură la prinţesa Diana. În amintirea celei care a câștigat inimile multor oameni, prinţul William al Marii Britanii şi soţia lui, ducesa de Cambridge, au ales biserica, unul dintre naşii de botez, muzica de fundal dar și numele micuței, în semn de profund omagiu. În aceeași biserică a fost botezată şi Lady Diana, mama prinţului William, bunica prinţesei Charlotte. Muzica aleasă de William şi Kate pentru eveniment a fost ”Prelude on Rhosymedre”, de Vaughan Williams, care a fost folosită atât pentru nunta lor, cât şi pentru cea a prinţesei Diana cu prinţul Charles, în anul 1981. Printre cei cinci naşi de botez ai micuţei Charlotte, a fost și Laura Fellowes, nepoata prinţesei Diana, iar fotograful oficial al evenimentului a fost Mario Testino, preferatul prințesei Diana.

Și dacă tot a fost un botez cu atâtea simboluri, iată că doar la câteva luni, un personaj care își păstrează anonimatul, surprinde cu o fotografie inedită. Cum photoshopul este la mare modă, anonimul a realizat o imagine care a făcut furori în mediul virtual. În imagine este surprinsă Prinţesa Diana care își contemplează nepoțica aflată în brațele mamei sale, ducesa de Cambridge. Conform celor de la dailymail.co.uk., imaginea a fost postată de o anume Mary Kohnke, din Wisconsin care a adăugat mesajul „Ce treabă bună a făcut photoshopul. Hai să o facem virală”, și a distribuit-o pe o reţea de socializare.

Diana
Foto: facebook

Ideea anonimului a fost pusă în practică prin suprapunerea a două fotografii: o poză de la botezul micuţei Charlotte, și alta de la întâlnirea istorică dintre Prinţesa Diana şi Maica Tereza care a avut loc cu puțin timp înainte decesului prințesei Diana.

Prinţesa Diana si maica Thereza
Foto: indulgy.com

Conform celor de la mirror.co.uk, internauții care au văzut și au distribuit imaginea au comentat „Prinţesa Diana a fost acolo, oricum”.

 

Citește și:

Botezul prinţesei Charlotte – fast regal plin de simboluri

Fetiţa lui Kate Middleton şi a prinţului William, o prinţesă de un miliard de lire sterline!

Bebeluşii regali ai Marii Britanii: prima şedinţă foto

Prima apariţie cu burtică pentru Ducesa de Cambridge, la un eveniment oficial

Kate Middleton pregatita pentru sosirea bebelusului regal

Ducesa Kate Middleton a nascut un BĂIAT de 3.700 kg

Kate Middleton a părăsit maternitatea împreună cu bebeluşul!

Numele bebelusului REGAL a fost anuntat

Moment istoric în familia regală a Marii Britanii. Ducesa de Cambridge a născut o Prințesă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *