Andreea Marin
foto: ziarulnational.md

Violeta, fetiţa Andreei, care anul acesta va împlini opt ani a reuşit să-şi surprindă celebra mămică într-un mod inedit. Nici nu s-a trezit bine într-o dimineaţa, că micuţa Violeta și-a supus mama unui test care a constat din trei ghicitori. Cu toate că Andreea a încercat să răspundă la fiecare ghicitoare în parte, se pare că răspunsurile vedetei nu au fost cele aşteptate de micuţă.

”Puiul meu de om, în această dimineață, cu ochișorii încă închiși și vocea somnoroasă: „Mami, am 3 ghicitori, știi să răspunzi la ele?” Promit să încerc, zâmbind pe sub mustăți, căci nici nu s-a trezit, pare că vine cu ghicitorile dintr-un vis buclucaș.

„Mami, ce e mai bun pe lume?” „Iubirea”, zic. „Nu, mami, Dumnezeu!”. Fără replică.

” Acum, ce aleargă mai iute pe lumea asta?” Răspunsul vine tot de la ea, văzând că ezit: ” Nimic nu aleargă așa de iute ca gândul. ” Ia te uită!

Nu apuc să mă minunez, că vine lovitura de grație:): „Mami, acum să te văd: ce e mai gras pe lume?” Râd cu poftă, dau un răspuns, firește nepotrivit, cer curioasă răspunsul corect, ea coboară vioaie deodată din pat, se duce la bibliotecă, ia o carte și-mi citește: „Am găsit, asta e, mami: `Pământul să fie cel mai gras pe lumea asta, că el ne da toate bunătățile pe cari li avem!`, ai înțeles, mami?” Am înțeles, să trăiți!

Inspirația: „Fata săracului cea isteață”, de Petre Ispirescu, din lecturile ei pentru vacanță, cu care se pare că a adormit în gând:)… Bună dimineața! Prețuiește viața!”, a povestit Andreea Marin pe pagina ei personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *