Cum au sărbătorit celebritățile Ziua Tatălui

Cum au sărbătorit celebritățile Ziua Tatălui

În fiecare an, în cea de-a treia duminică a lunii iunie, peste Ocean, este sărbătorită Ziua Tatălui. Este un bun prilej pentru vedetele de la Hollywood de a petrece timpul împreună cu cei dragi, de a împărtăși fotografii deosebite pe rețelele de socializare, de a rosti cuvinte de felicitare pentru tătici, soți sau bunici.

Această sărbătoare, în semn de respect pentru tătici, vine să onoreze relațiile paternale și influența socială pe care o exercită tatăl. Starurile de peste Ocean au invadat rețelele de socializare și iată câteva exemple grăitoare.

 

Michelle Obama, Prima doamnă a SUA, a distribuit o poză cu soțul și fiicele sale, Sasha și Malia: „Astăzi, ca și în fiecare zi, mă gândesc la tatăl acestor două fete!”

Michelle Obama

Pagina oficială a Palatului Kensington, reședința familiei regale britanice, a postat poze cu Prințul Charles și fii săi, William și Harry.

Prințul Charles

David Beckham i-a urat tatălui său “Happy Father’s Day”, postând o fotografie în care apare alături de acesta şi de câteva trofee câştigate. “Mulţumesc pentru tot sprijinul acordat de-a lungul acestor ani…”, a mai scris David, el însuşi tată a 4 copii.

David-Beckham-

De asemenea, fotbalistul a mai postat o fotografie cu cel mai frumos cadou primit de ziua Tatălui – o brățară inscripționată „DADDY”.

David Beckham

Beyonce a distribuit pe contul său o poză de-a ei cu tatăl, Mathew Knowles, și urări pentru o zi frumoasă tuturor tăticilor din lume. “Happy Father’s Day!” le-a urat Beyonce tuturor taţilor din lumea întreagă, artista publicând o fotografie din copilărie unde este alături de tatăl ei.

Beyonce

Ryan Reynolds a fost felicitat de soția lui, Blake Lively, care a postat o fotografie în care Ryan apare ţinându-şi fetiţa într-un port bebe. Blake Lively a însoțit poza cu un mesaj prin care mărturisește că din ziua în care fetiţa lor s-a născut, a simţit că el este cel mai potrivit tătic.

Ryan Reynolds-

Kate Hudson a postat o fotografie în care apare alături de tatăl ei vitreg, Kurt Russel. Kate Hudson mărturisește că îi mulţumeşte şi că îl iubeşte până la lună şi înapoi.

Kate Hudson

Gwyneth Paltrow a postat o fotografie cu Chris Martin, fotul ei soţ, şi fiica lor, Apple. Actriţa îi urează “Happy Father’s Day” și tatălui ei, oriunde s-ar afla acesta, scriind că a fost cel mai bun dintre cei buni. De asemenea, Gwyneth scrie în dreptul fotografiei cu Chris Martin şi Apple că nimic nu se compară cu dragostea dintre un tată şi fiica lui.

chrismartin

James Franco s-a întors în trecut și a postat o fotografie din copilărie, în care se află în brațele tatălui său.

James Franco

Pentru Justin Timbelake, devenit de puțin timp tătic, a fost primul an în care a sărbătorit această zi. Artistul a postat o poză cu fiul său Silas și a urat din partea noului membru, o zi frumoasă tuturor tăticilor din lume.

Justin Timbelake

Una dintre cele mai emoționante fotografii a venit chiar de la fiica lui Paul Walker. O poză din copilărie, în care micuța era în brațele tatălui.

paul walker

Jessica Alba a petrecut această zi la New York alături de familia ei minunată, soţul ei, şi cele două fetiţe ale lor, mergând în parc şi la cumpărături.

Jessica Alba jpg

Anthony Hopkins, la patru ace, purtând o pereche de ochelari de soare albaştri, a ales să sărbătorească în mijlocul familiei sale la un restaurant din Santa Monica.

Anthony Hopkins

Kim Kardashian pentru tatăl său decedat : „A trecut mai mult de zece ani de când ai plecat, dar amintirile atât de frumoase vor dura o veșnicie!”

Kim Kardashian

„Sunt atât de norocoasă să am un soț atât de îndrăgostit de fiica sa. Legătura dintre voi doi e unică. Îți mulțumesc pentru că ești un tată atât de bun! Te iubim foarte mult și suntem binecuvântate pentru că te avem!” mărturisește Kim Kardashian .

kim kardashian pt sot

Mariah Carey a postat o fotografie în care gemenii Roc și Roe apar ținând în mânuțe foi pe care sunt scrise urări pentru tatăl lor, Nick Cannon.

Mariah Carey

Lena Dunham are o relație specială cu tatăl ei, Carroll, iar ieri a ținut să posteze pe rețelele de socializare două poze în care apare alături de el, pe covorul roșu.

Lena Dunham

Lea Michele a sărbătorit Ziua Tatălui luând prânzul în compania tatălui ei, Marc.

Lea Michele

 

 

 

 

Foto: Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *