Cum calcă Lily-Rose Melody pe urmele celebrilor părinţi Johnny Depp şi Vanessa Paradis

foto: click.ro

Johnny Depp şi Vanessa Paradis
Foto: nydailynews.com

Actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis (42 de ani) şi actorul american Johnny Depp (52 de ani) au avut o relaţie extrem de controversată timp de 14 ani, din care au rezultat doi copii: Lily-Rose Melody, în vârstă de 16 ani şi John „Jack” Christopher Depp II, în vârstă de 13 ani.

Cuplul nu s-a căsătorit niciodată şi a locuit împreună cu cei doi copii în sudul Franţei, până în iunie 2012, când cei doi şi-au anunţat despărţirea. Depp a început în acelaşi an o relaţie cu actriţa Amber Heard, cu care s-a şi căsătorit la începutul acestui an. Pentru Deep este al doilea mariaj. Actorul a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 20 decembrie 1983 până în 1985, când cei doi au divorțat. Ulterior el a fost logodit cu actrițele Jennifer Grey și Sherilyn Fenn la sfârșitul anilor 1980, iar în anii 1990 a fost într-o relație cu Winona Ryder, pentru care el și-a tatuat „WINONA FOREVER” pe brațul drept.

În 1998, după o relație de patru ani cu supermodelul britanic Kate Moss, Depp a început o relație cu actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis, pe care a întâlnit-o la filmările pentru „The Ninth Gate”.  După 14 de relație și în urma câtorva luni de speculații media, în iunie 2012 Depp și Paradis au anunțat despărțirea lor.

Cel de-al doilea mariaj al lui Depp este cu actrița și modelul Amber Heard. Cei doi sunt împreună din 2012, de la filmările pentru „The Rum Diary”, și s-au căsătorit pe 4 februarie 2015, într-o ceremonie civilă privată la casa lor din Los Angeles.

Deși este abia la vârsta adolescenței, fiica lui Johnny Depp are păreri bine stabilite în legătură cu lumea în care trăiește. Lily-Rose Depp a îmbrăţişat până acum atât cariera de model a mamei cât şi cea actoricească a tatălui. Adolescenta a încheiat un contract cu prestigioasa casă Chanel, devenind chiar imaginea acesteia la fel cum mama sa, are contract neîntrerupt cu aceeaşi casă încă din 1991. Imaginile campaniei, în care apare Lily-Rose, au fost realizate chiar de renumitul designer al casei, Karl Lagerfeld. Tânăra şi-a făcut debutul în modelling, anul trecut, în revista australiană Oyster. Şi atunci cel care a fotografiat-o a fost tot Karl Lagerfeld, care s-a arătat extrem de impresionat de ea, numind-o „păpuşă”.

Lily-Rose
Foto: diez.md

Tânăra, care îşi doreşte să devină actriţă, a păşit cu dreptul în fascinanta lume a cinematografiei. Anul acesta a apărut alături de tatăl său, Johnny Depp, în filmul „Yoga Hosers”. De asemenea Lily-Rose va interpreta rolul dansatoarei Isadora Duncan în primul film al regizoarei Stephanie Di Giusto, „The Dancer”. Scenariul este inspirat din viaţa unei glorii a cabaretelor pariziene din Belle Epoque, Loie Fuller, care a inventat „serpentine dance”. Rolul principal va fi jucat de cântăreaţa Soko, iar în distribuţie mai figurează Melanie Thierry şi Gaspard Ulliel. Lily-Rose Depp va interpreta şi rolul surorii mai mici a lui Natalie Portman în „Planetarium”.

cei trei
Foto: news.softpedia.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *