Cum îşi educă Jennifer Lopez gemenii

Jennifer Lopez
Foto: celebrity-gossip.net

Jennifer Lopez este una dintre cele mai bogate artiste de la Hollywood, revista Forbes Magazine estimând averea acesteia la 500 milioane de dolari. Cu asemenea avere, Jennifer se situează pe locul şapte în topul celor mai bogate femei din industria muzicii.

Este cea mai bine plătită actriță de origine hispanică din lume, încasând pentru un rol în film peste 15 milioane de dolari. Filmele în care a jucat au avut încasări record, precum Maid in Manhattan cu 94,001,225 $ și Shall We Dance cu 170,128,460 $ în box-office-ul internațional.

Şi pe plan muzical frumoasa Jennifer are rezultate remarcabile. A vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume. În 2002, lansarea unui album complet remixat, îi aduce noi performanţe notabile. Albumul, este primul album-remixat din istorie care, a ajuns pe locul întâi și al patrulea din toate timpurile ca număr de vânzări, după Michael Jackson, Beatles și Madonna.

Jennifer Lopez s-a căsătorit pentru prima oară în februarie 2007 cu Ojani Onoa de care divorțează în anul 1998, la mai puín de doi ani după ce și-au unit destinele. La puțin timp, aceasta își găsește consolarea în brațele megastarului P. Diddy alături de care nu stă decât un an. Despărțirea vine imediat după un incident care se lasă cu focuri de arme într-un club.

Pe 13 septembrie 2003, în Santa Barbara, era programată nunta cu actorul Ben Affleck, însă ceremonia a fost anulată în ultimele momente, cei doi anunţând separarea la începutului anului 2004.

În vara lui 2004, artista s-a căsătorit în secret cu interpretul de muzică latino Marc Anthony, cu care colaborase anterior. Cei doi au împreună doi copii, gemenii Emme și Max.

Cu toate că este una dintre cele mai bogate artiste din Cetatea Filmului, Jennifer Lopez nu a avut parte nici pe departe de o copilărie îmbelşugată, iar acest lucru a făcut-o să-şi educe copiii cu un simţ al răspunderii mai rar întâlnit printre vedete.

Jennifer
Foto: blogparser.com

Deşi le poate oferi gemenilor absolut orice îşi doresc, artista mărturisea că nu doreşte ca micuţii să fie nişte răsfăţaţi şi să nu aprecieze valoarea banilor. Jennifer povestea în cadrul unui interviu acordat unei emisiuni, cât de diferită este viaţa copiilor ei în comparaţie cu cea pe care a avut-o ea în copilărie: Ei trăiesc atât de diferit faţă de cum am făcut-o eu. Am crescut în Bronx. Am împărţit un pat cu sora mea până la 16 ani. Max şi Emme au deja camerele lor, iar noi locuim într-o casă imensă. Când mergem în vizită la bunica mereu mă întreabă de ce locuinţa e mult mai mică. Ei observă că în cazul altor oameni, situaţia nu e la fel, iar treaba mea e să le explic şi să îi învăţ că lumea în care trăim nu e toată aşa. Îi învăţ că noi suntem acum într-o poziţie din care îi putem ajuta pe alţii“.

Şi la masă, atunci când gemenii fac nazuri, artista le explică frumos că daca nu le este foame sau ştiu că nu pot mânca tot, mai bine nu cer o porţie întreagă, pentru că mâncarea nu trebuie risipită având în vedere câţi oameni nu au ce pune pe masă.

Jennifer Lopez este un exemplu de la care multe mămici vedetă au ce învăţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *