Cum îşi petrece Andra timpul cu doar două săptămâni înainte să nască

0

Pentru că a avut o sarcină uşoară, îndrăgita solistă nu a avut deviaţii de la programul ei normal. În toată această perioadă, Andra a fost la fel de activă, a avut concerte în toată ţara până în luni avansate ale sarcinii şi a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit rolul de jurat la emisiunea concurs “Românii au talent”.

Andra la maree
foto: facebook

Fiind atât de norocoasă, sarcina i-a permis să se mişte în voie şi să nu petreacă în casă timpul rămas până la “sosirea berzei”. Aşa încât, zilele acestea, Andra a profitat de timpul liber şi de vremea bună şi a mers într-o scurtă vacanţă la mare, la un complex de lux de lângă Mamaia.

Cântăreaţa a postat pe un cont de socializare o fotografie de la piscină, cu ea şi cu David, fiul ei, şi a transmis pentru fani mesajul: „Va pupăm de la mare!”

Cum îşi petrece Andra timpul cu doar două săptămâni înainte să nască
foto: facebook

Activă din fire, artista nu a zăbovit mult pe sezlong ci a preferat să se plimbe pe lângă piscină sau să se dea în leagăn, în timp ce îşi mângâia cu drag burtica. Din când în când, David mergea la ea, o îmbrăţişa şi o pupa, iar mamica îi răspundea la fel de afectuos.Cel mic pare foarte entuziasmat de faptul că va avea o surioară mai mică şi se desprinde cu greu de burtica mamei.

Andra pe balanoar
foto: facebook

În luna martie Andra a făcut public pe contul ei de socializare faptul că aşteaptă al doilea copil. „Dragii mei, sunt foarte fericită și vreau să împart cu voi acest lucru… Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie așa ceva, de teamă că mă voi trezi și voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară !… Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Și vă doresc să fiți cel puțin la fel de fericiți ca mine, toată viață voastră!”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *