Cum îşi sărbătoreşte Fuego onomastica, alături de mama sa

0
Fuego
Foto: facebook

Prins între atâtea concerte şi turnee, îndrăgitul cântăreţ Fuego nu prea a avut parte de petreceri alături de cei dragi, cu ocazia aniversărilor. Iată că astăzi, de ziua Sfinţilor Petru şi Pavel, Fuego îşi serbează onomastica acasă la Turda, alături de cea mai importantă persoană din viaţa lui, mama. Pe numele său real, Paul Ciprian Surugiu, cel care a dat naştere celebrei piese ” Împodobeşte mamă bradul”, se bucură din plin de ziua de azi şi de toate bunatăţile cu care îl răsfaţă mama sa. Mai mult decât atât, cei doi şi-au propus să petreacă toată ziua împreună, delectându-se cu deliciile culinare pregătite de mamă şi depanând amintiri.

Fuego a ţinut să împartă şi cu prietenii virtuali aceste momente şi să mulţumească celor care l-au felicitat cu ocazia acestei zile, postând pe contul personal un mesaj, în stilul lui, încărcat cu foarte multă emoţie:

”Astăzi este ziua mea, vesel sunt și-am să mai fiu! Mulțumesc pentru gândul bun și pentru mesajele ce-mi demonstrează, deja de vreo două zile, căci unii vreți să fiți mai rapizi, că vă gândiți la mine. Paul e de la Pavel și cum sărbătorile în care trebuie să ne cinstim ne plac, iată-mă-s și eu printre cei celebrați. Întotdeauna mi-a plăcut oarecum să fiu în centrul atenției, atunci când cântam, ori jucam la Facultatea de Teatru, în schimb zilele de naștere le-am ratat la capitolul entuziasm. Mă bucură prietenii, mă bucur să-i aud pe cei ce mă felicită, chiar dacă mă sună doar o dată sau de două ori pe an.

Fuego si mama
Foto: facebook

Anul acesta, mama îmi este alături. A robotit de dimineață ceva bunătăți, așa cum îmi plac mie, iar de acum rememorăm sărbătorile din copilărie. Eram copil atomic, plin de energie și-i dădeam mult de furcă. Noroc că ulterior m-am cumințit și iată-ne după mulți ani, împliniți că ne avem unul pe celălalt, eu fiindu-i singurul sprijin de când l-am pierdut pe tata. Prin orice popas ne-ar plimba viața și oricâte chipuri ne-ar îmbrățișa, vorba, privirea blândă și glasul mamei sunt de departe, cele mai de preț daruri ale noastre. Eu sunt norocos cu ea și sper ca norocul acesta să mă însoțească cât mai mulți ani!

surugiu
Foto: facebook

În final, le urez și eu celor ce-și sărbătoresc ziua onomastică, fericire și multă distracție pentru azi! Desigur, pe muzica mea, care-i numai bună pentru petreceri și joc! La mulți ani nouă!”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *