Cum poţi face că vacanţa visurilor tale să devină realitate

E timpul pentru vacanţă!

Vacanţa este o oază de relaxare pentru părinţi şi de distracţie pentru copii de la viaţa cea de toate zilele. Pentru orice copil vacanţa este prilej de entuziasm: facerea şi desfacerea repetată a bagajelor, povestirea tuturor prietenilor despre destinaţie şi planuri de distracţie sau de petrecere a timpului. Iar această bucurie este contagioasă, prinzându-i şi pe părinţi în mrejele ei.

Cu toţii ne imaginăm vacanţa perfectă, în care grijile dispar, nimic nu a fost uitat acasă şi nimeni nu păţeşte nimic. Dar dacă v-ar întreba cineva când aţi petrecut o astfel de vacanţă, aţi putea răspunde? Mai mult că sigur nu, pentru că întotdeauna apare una dintre situaţiile amintite mai sus. Dar asta nu ne opreşte din a spera şi aştepta nerăbdători următoarea evadare din cotidian.

Şi pentru a nu mai avea nici o grijă şi a fi cât mai aproape de vacanţa perfectă, ia cu ţine şi Cardul Deştept de Cumpărături de la Banca Românească. Nu doar că plăteşti atât în ţară, cât şi în străinătate, sau chiar online, cu comision 0% pentru orice cumpărături, dar poţi activa rate automate pentru toate cumpărăturile de peste 200 lei. Iar prin MasterCard Gold beneficiezi şi de asigurările de călătorie în străinătate, cea de protecţie a cumpărăturilor şi a documentelor de identitate. Iar în oricare dintre locaţiile partenere te bucuri de reduceri multiple prin intermediul programului de Reduceri deştepte.

Cum poţi face că vacanţa visurilor tale să devină realitateIar la întoarcere poţi continua bucuria vacanţei, deoarece ai parte de cea mai generoasă perioadă de graţie, de până la 61 de zile cu dobânda 0%. Cât despre modalităţile de rambursare, acestea sunt variate şi o poţi alegea pe cea optimă petru tine. Şi pentru că ar trebui să ne bucurăm tot timpul de vacanţă, nu doar câteva zile pe an, la Cardul Deştept de Cumpărături ai cea mai generoasă perioadă de creditare, de până la 61 de zile fără dobândă, iar pentru cumpărăturile făcute eşti răsplătit aşa cum îţi doreşti. Strângi punctele bonus primite (la fiecare 2 lei cheltuiţi primeşti 1 punct bonus), răsfoieşti catalogul MasterCard şi îţi alegi cum vrei să fii răsplătit.

Haide, nu mai sta pe gânduri! Alege destinaţia, împachetează şi porneşte spre visul ce va deveni realitate!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *