Cum reuşeşte Pepe să se împartă între viaţa de artist şi cea de tătic

0

A trecut printr-o perioadă agitată după divorţul de Oana dar acum, Pepe este cel mai fericit om din lume. Pe plan profesional lucrurile merg ca unse, iar pe plan personal este un om împlinit.

Întrebat fiind ce-şi mai doreşte, artistul a declarat: În plan profesional îmi doresc mai multă mediatizare a muzicii mele pe radio. Este o problemă nu doar pentru mine, ci pentru mulţi artişti îndrăgiţi de public care nu sunt difuzaţi la radio. Dar mă bucur că oamenii ne urmăresc pe internet. În plan personal îmi doresc sănătate, să mă bucur de tot ceea ce am, am multe proiecte în derulare şi îmi doresc să le realizez cu succes.

De când a cunoscut-o pe Raluca Pastramă şi-a împlinit un vis mai vechi, acela de a avea o familie. Raluca i-a adus zâmbetul pe buze şi l-a făcut tătic de două ori. Cei doi au împreună două fetiţe: Maria (2 ani) şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii.

Pepe Raluca si fetele
Foto: cyd.ro

Dedicat publicului său dar şi celor două fetiţe pe care le adoră, Pepe face tot posibilul pentru a împăca viaţa profesioană şi cea personală, lucru care uneori înseamnă sacrificarea orelor de somn. Cântăreţul a mărturisit celor de la Antena Stars că viaţa lui se împarte între scenă şi viaţa de familie. „De obicei îmbin utilul cu plăcutul. Eu muncesc cu zâmbetul pe buze pentru că mie îmi place ceea ce fac. Îmi place să cânt, îmi place să cunosc oameni şi să rămân prieten cu cei cu care m-am împreietenit de când eram copil”. Chipul i se inundă de fericire atunci când vorbeşte despre familia şi copiii lui: „Se bucură de toată dragostea noastră de familie. Azi am fost mai devreme cu Maria după ce am luat-o de la grădi, m-am dus cu ea la mall, am mâncat, ne-am jucat, după care am băgat-o la culcare şi am plecat la serviciu. Rosa dormea deja când am ajuns acasă”, a povestit cu încântare artistul despre „meseria” de tătic, mărturisind că încearcă să petreacă cât mai mult timp liber împreună cu fiicele lui.

Pepe cu fetele
Foto: facebook

Pepe are un program extrem de încărcat, dar nu se plânge! Asta-i viaţa de artist: noaptea vesel, ziua familist. Artistul recunoaşte însă că, dintotdeauna i-a plăcut să petreacă şi să piardă nopţile numai că, acum lucrurile stau puţin diferit.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *