Cum să ai un copil mai inteligent?

0

Stimulează-l din timpul sarcinii!

naturalvit

Studii recente confirmă că anumite suplimente alimentare scad riscul apariției defectelor de tub neural, creier și coloană, cu procente foarte ridicate și contribuie la dezvoltarea cerebrală a copilului în burtica ta.

Am descoperit că Natalvit IQ este un produs disponibil pe piața românească și care luptă pentru a reduce probabilitatea unor defecte de creier și coloană cu până la 92%. În plus este de mare ajutor în buna formare cerebrală a copilului în burtica ta.

 

Folosește Natalvit IQ sau alte medicamente de acest tip fie înainte de sarcină, în sarcină sau după naștere. Folosit în sarcină, suplimentul alimentar Natalvit IQ conține capsule cu acizii grași esențiali DHA și EPA, cei mai importanți componenți ai complexului Omega 3.

natalvit

Există studii care fac legătura între consumul de DHA de către mamă și coeficientul de inteligență sporit al bebelușilor.

Administrarea comprimatelor de Natalvit IQ scade riscul apariției malformatiilor congenitale și cel al nașterii premature. În plus, reduc simptomatologia asociată primului trimestru de sarcină:

  • greață,
  • vărsături,
  • amețeli.

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, nervos, osos și mulscular, la procesul de diviziune și diferențiere celulară, la reglarea activității hormonale și la formarea normală a țesuturilor conjunctive.
Ce este important de reținut este că acest tip de supliment alimentar este foarte util pentru a crește probabilitatea de a avea un copil inteligent copilului, normal și fără probleme fizice. Mai multe informații despre Natalvit IQ într-un alt articol.

Participa in perioada 3-20 decembrie 2013 la concursul “Fii o mamica chic cu Natalvit IQ” si castiga un voucher de 1500 RON cu care iti poti cumpara cele mai frumoase haine pentru femei insarcinate de la Mama Boutique!

concurs natalvit

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *