Cum să avem o piele frumoasă şi hidratantă, pregătită pentru sezonul rece

Cum să avem o piele frumoasă şi hidratantă, pregătită pentru sezonul rece
foto: cdn.sheknows.com

După ce mulţi ani am avut o problema reală în folosirea produselor cu un conţinut bogat de substanţe chimice, datorită unui teren atopic moştenit şi “activat” imediat după naştere, am început să caut cele mai bune soluţii pt îngrijirea mea personală, pentru curăţenie dar şi pt puiul meu care ar fi putut să moştenească acest tip de alergie.

Prin urmare am tot început să caut produse cât mai naturale, am început să citesc tot mai mult despre efectele benefice ale plantelor şi produselor având că materie primă ceea ce natura ne-a oferit, într-o formă cât mai brută.

Aşa am ajuns ca în loc de clasicele crème de mâini să folosesc uleiul de migdale sau de shea, în loc de cremele de corp cu parfum puternic am început să folosesc crème naturale pe bază de colagen şi vitamine,  fără parfumuri care să reziste nu ştiu câte ore, dar de 10 ori mai eficiente.

Am înlocuit în special săpunurile, pe care, în disperarea mea de a fi cât mai “curată” când îmi ating bebeluşul, ajunsesem să le folosesc în exces. Aşadar am început să folosesc produse blânde cu pielea mea, pe bază de lavandă, de portocale şi scorţişoară sau pe bază de hibiscus. Iar aromele lor mult mai fine şi mai naturale, ce mă invadau la fiecare baie…erau cu adevărat senzaţionale.

Am realizat atunci că acele săpunuri, care zic ei în reclame că sunt cremoase şi lasă pielea fină, au că efect exact opusul. În schimb acele “banale” săpunuri pe baza de glicerină îmbogăţite cu cocos şi lapte, sau cu miere şi gălbenele, ori muşeţel…fac cu adevărat minuni. Şi când spun minuni, nu exagerez cu nimic!

Am descoperit atunci răsfăţul adevărat al ciocolatei, folosind produse speciale de gomaj pe baza de acest deliciu preferat de femei. Nu mai zic de cel pe baza de şampanie şi petale de trandafir, ori gomajul Tribal Hammam. Sunt extraordinare toate…şi reprezintă un răsfăţ nemaipomenit pentru o proaspătă mămică care nu are timp prea mult pentru relaxare.

Ca să nu mai vorbesc de măştile corporale revitalizante sau uleiurile aromate pentru masaj, care îmi ofereau senzaţia de spa…chiar la mine acasă!

Am mai descoperit o serie de măşti şi crème pt a scapă de petele apărute în timpul sarcinii, sau crème cu acid hyaluronic sau cu botox, ce m-au ajutat să scap de ridurile apărute dintr-odată parcă, după multele nopţi nedormite şi oboseală acumultata.

Un aliat de nădejte, extrem de generos în soluţiile oferite, a fost întotdeauna aseyda.ro, care m-a ajutat să găsesc multe reţete minunate îngrijirea mea personală, alternative sănătoase la produsele clasice.

Ce îmi place foarte mult la acest site este faptul că la fiecare produs are o descriere laborioasă a coponentelor pe care le conţine, dar mai ales a proprietăţilor şi efectelor benefice pe care fiecare component le are.

Şi cum nu mai avem mult până la începutul sezonului rece, ce impune o îngrijire mai atentă şi o hidratare suplimentară a pielii noastre, va recomand că înainte de a vă face aprovizionarea cu clasicele produse pentru îngrijire, să studiaţi şi posibilitatea de a vă oferi o alternative mai sănătoasă şi mai eficientă.

Iar oferta de toamnă de la aseyda.ro, vă va surprinde cu sigur în mod plăcut cu promoţiile sale nenumărate la foarte multe produse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *