Cum se descurcă Elena Băsescu pe litoral cu cei doi copii

Cum se descurcă Elena Băsescu pe litoral cu cei doi copii
Foto: facebook

Elena Băsescu este o mămică împlinită şi fericită. Sofia Anais va împlini doi ani în luna septembrie 2015, iar micuţul Traian jr. se bucură de toată atenţia familiei sale. Eba este atât de mîndră şi fericită încât, de dragul lor, a renunţat chiar şi la carieră, pentru a se dedica total familiei. Surse din anturajul Elenei au mărturisit pentru wowbiz.ro: „Despre EBA se poate spune, şi fără exagerare, că e mamă eroină. Nu ştiu câte femei din politică ar fi renunţat la tot pentru a sta doar acasă, să îşi crească odraslele. Ce să mai vorbim de faptul că nu vrea nici în ruptul capului să îşi angajeze vreo bonă, semn că se descurcă de minune să îşi educe ambii copii”.

Elena este o mamă grijulie şi nu se dezlipeşte de cei doi copii ai săi. Este atât de ataşată de micuţi încât pe Sofia Anais nu a ezitat o clipă să o ducă la Strasbourg, la Parlamentul European, pe când micuţa avea doar două luni. Eba a fost felicitată și de colegii săi, care au venit pe rând să o vadă pe micuța Sofia Anais, cum stătea cuminte în braţele mamei.

Elena-Basescu
Foto: facebook

Împreună cu sotul său, Bogdan Ionescu (zis Sida) şi cu cei doi copii, Eba este în această perioadă în vacanţă la mare, pe litoralul românesc. Acum, deşi este în vacanţă, tot Eba este cea care le poartă de grijă micuţilor, Bogdan făcându-se util doar în momentul în care Elena a dorit să mănânce o îngheţată. Eba a ales să meargă în vacanţă fără a avea alături un ajutor, deşi, în condiţiile în care cei doi copilaşi sunt încă foarte mici, nu i-ar fi stricat puţin sprinjin.

Elena, aflată la doar şase luni după naşterea fiului ei, şi-a revenit la silueta de odinioară destul de repede şi arată de parcă nu ar fi născut de două ori.

 

 

Citeşte şi

Botezul Sofiei Anais

Elena Basescu va naste in Romania

Si Romania asteapta un bebelus celebru! Elena Basescu va naste in septembrie

Elena Băsescu, mamă pentru a doua oară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *