Cunoscutul fotbalist belgian Axel Witsel s-a căsătorit cu o româncă

Alex Witzel
Foto: en.fc-zenit.ru

Românca Raffaella Szabo, acum în vârstă de 25 de ani, s-a născut la Brașov, dar a părăsit România cu mulţi ani în urmă. Era la o vârstă fragedă când familia a decis să părăsească plaiurile mioritice, în favoarea Belgiei.

La vârsta de 21 de ani, românca l-a cunoscut pe celebrul fotbalist belgian, Alex Witzel, doar cu un an mai în vârstă decât ea. A fost dragoste la prima vedere iar evenimentele din viaţa lor au decurs firesc. La patru ani de la începutul relaţie, cei doi au decis să-şi oficializeze relaţia, cu atât mai mult, cu cât de două luni sunt şi părinţii unei fetiţe minunate, pe care au numit-o Mai-Li. Aşadar, într-un cadru de poveste, la un castel de lângă Liege, Raffaella şi celebrul fotbalist au marcat un dublu eveniment: căsătoria şi botezul micuţei Mai-Li.

CASTEL
foto: facebook

Ceremonia a fost una extrem de discretă, mirii fiind protejaţi de bodyguarzi atât la intrarea în sala în care s-a desfăşurat ceremonia, cât şi la ieşire. A devenit o practică de ceva timp, vânzarea evenimentelor private, aşa încât cei doi nu au făcut excepţie şi au vândut drepturile de imagine asupra nunţii, exclusive, unei reviste belgiene.

nunta
foto: facebook

În prezent, Alex, Raffaella și micuța Mai-Li locuiesc la St. Petersburg, acolo unde Alex joacă pentru Zenit Sankt Petersburg. Witsel are șase goluri înscrise în 57 de meciuri la naționala Belgiei, alături de care a evoluat vara trecută în prima partidă din grupă la Campionatul Mondial din Brazilia, câștigată cu 2-1 în fața Algeriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *