Cuplu neasteptat in showbizul romanesc!

0
  • Ea, cea mai frumoasă femeie din lume potrivit revistei FHM, el, unul dintre cei mai simpatici şi talentaţi artişti din showbiz. Smiley şi Antonia, căci despre ei vorbim, au creat isterie pe Facebook, după ce au postat o fotografie în care apar împreună. În doar câteva ore, 10.000 mii de „feisbuchişti” au dat like imaginii şi peste 100 au comentat.
  • Antonia şi Smiley
    Antonia şi Smiley

 

Cei doi au anunţat astfel o colaborare între ei, pe plan muzical, cel mai probabil o piesă pe care o vor lansa în curând.

„În scurt timp, ceva drăguţ pentru voi! A fost grozav să lucrez cu Smiley!”, a scris Antonia în explicaţia fotografiei pe care a postat-o pe profilul ei de Facebook.

„Vă stă bine împreună!”, „Smiley, stai cuminte, frate!”, „Sper să fie o colaborare frumoasă! Îmi placeţi amândoi la fel de mult, ca artişti” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii celor doi de pe reţeaua de socializare.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/antonia-smiley-cuplu-neasteptat-showbiz-piesa-colaborare-facebook-fani-foc-fotografie-410181.html#ixzz2nAAESJLx

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *