Cușcuș-cu-pui

Ingrediente:
• 100gr. năut (înmuiat cu o noapte înainte)
• 2 cepe
• 2 căței de usturoi
• 2 lingurițe chili
• 2 lingurițe chimen
• 2 lingurițe coriandru
• 2 linguri ulei de măsline
• 2 linguri concentrat de roșii
• 12 pulpe de pui
• 4 morcovi
• 2 napi
• 4 dovlecei
• 500ml. apă
• sare
• piper

Mod de preparare:
1. Coaceți timp de 1 oră năutul. Într-o tigaie puneți uleiul de măsline și căliți ceapa tocata, usturoiul și condimentele. Adăugați pasta de tomate și năutul, acoperiți cu apă și fierbeți timp de 1 oră. Adăugați carnea de pui, apa, acoperiți și dați la foc mic timp de 20 min.
2. Tăiați legumele în bucăți. Adăugați morcovii, napii și gătiți încă 30 de minute însă după 15 minute adăugați dovleceii.
3. Pregătiți couscous-ul conform instrucțiunilor. Cușcuș cu pui, o rețetă rapidă și gustoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *