David Beckham desemnat cel mai bun tată-vedetă din Marea Britanie

David-Beckham
Foto: imgkid.com

Muzeul londonez Ripley’s Believe it or Not a realizat un sondaj despre vedetele din Marea Britanie în urma căruia au fost desemnaţi cei mai buni părinţi. Conform acestuia, fruntaşul clasamentului masculin este David Robert Joseph Beckham, fost fotbalist englez, desemnat cel mai bun tată-vedetă din Marea Britanie.

David este căsătorit de 16 ani cu celebra Victoria Beckham, fostă cântăreaţă în grupul Spice Girls. După încetarea carierei muzicale, Victoria a cochetat cu moda, reuşind crearea cu succes a unei linii de blugi pentru Rock & Republic, dar şi propria linie de ochelari de soare și de parfumuri. Cei doi au împreună patru copii, trei băieţi şi o fată, – Brooklyn Joseph, în vîrstă de 16 ani, Romeo James, în vîrstă de 13 ani, Cruz David, în vîrstă de 10 ani şi Harper Seven, în vîrstă de 4 ani.

EXCL beckham family 060712
Foto: crushable.com

Următoarele două locuri ale clasamentului masculin sunt ocupate, în ordine, de Ozzy Osbourne, solistul vocal și fondatorul formației de heavy metal, Black Sabbath, şi de Jonathan Ross, prezentator britanic de radio şi TV. În afara podiumului, clasamentul i-a poziţionat pe Simon Cowell, mogulul din industria muzicală şi de televiziune, şi pe Peter Andre, cântăreț-compozitor şi vedetă de televiziune.

 

Clasamentul feminin al sondajului a desemnat ca cea mai bună mamă-vedetă din Marea Britanie pe Holly Willoughby, prezentatoare de televiziune. Locul secund a fost ocupat de Sharon Osbourne, soţia rockerului Ozzy Osbourne iar pe ultima poziţie a podiumului a urcat frumoasa actriţă Nicole Kidman.

Holly Willoughby
Foto: crushable.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *