David Faustino, interpretul lui Bud din serialul „Familia Bundy”, a devenit tată pentru prima dată

David Faustino
Foto: philly.com

David Faustino în vârstă de 41 de ani şi logodnica sa, Lindsay Bronson, au devenit părinţii unei fetiţe, Ava Marie, aceasta venind pe lume la sfârşitul săptămânii trecute, conform People.

Bebeluşul s-a născut în Los Angeles cu 3,13 kilograme. Confirmarea veștii că David a devenit tătic a venit chiar de la actor, după ce acesta a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu iubita sa pe patul de spital, dar și cu fiica sa.

David Faustino cu bebe
Foto: Instagram

Actorul a declarat pentru People: „Naşterea fetiţei noastre, Ava, a fost o experienţă incredibilă. Eu şi Lindsay suntem extrem de recunoscători şi emoţionaţi că am reuşit să aducem pe lume o viaţă”.

Ne amintim că în luna iunie, cei doi au confirmat că urmează să devină părinți într-un interviu acordat publicației Us Weekly: ”Sunt nerăbdător. Și emoționat, desigur. O să fie o fetiță, ceea ce e incredibil”, spunea pe atunci David Faustino.

Actor şi om de radio, dar şi rapper, cu numele de scenă D’ Lil (el având un album la activ), David Faustino s-a căsătorit în 2004, însă a divorţat doi ani mai târziu. În 2007 a fost arestat pentru posesie de marijuana.

David Faustino a debutat în televiziune în copilărie, iar în anul 1980 a primit primul său rol într-un serial TV. În 1987, a primit rolul lui Bud Bundy, pe care l-a jucat timp de zece ani, în peste 260 de episoade.

Familia Bundy
Foto: theredlist.com

După „Familia Bundy”, actorul a jucat în numeroase seriale şi filme de televiziune, precum „The New Addams Family”,” Nash Bridges”, „The X-Files” sau „Entourage”. Recent, Faustino a apărut în serialul „Modern Family/O Familie Modernă”, în care joacă fostul său partener de platou, Ed O’Neill, alias „Al Bundy”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *