David și Brooklyn Beckham au fost împreună într-o vacanță senzaţională

David și Brooklyn Beckham
Foto: eonline.com

Este cunoscut faptul că marele fotbalist David Beckham este un familist convins. Şi nu întâmplător, David și Victoria Beckham, fosta membră a grupului Spice Girls, sunt considerați de britanici cei mai buni părinți din rândul celebrităților. Imaginea de familie unită pe care o afişează şi longevitatea cuplului au fost printre argumentele britanicilor atunci când i-au desemnat cei mai buni părinţi.

David şi Victoria Beckham, care formează un cuplu de foarte mult timp, sunt apreciaţi pentru educaţia oferită copiilor. Aflaţi în fruntea unei familii cu patru copii, cei doi sunt admiraţi de britanici pentru felul în care îşi gestionează atât carierele, cât şi educaţia copiilor.

Pentru că le acordă o atenţie deosebită copiilor, David Beckham şi-a propus să plece într-o vacanţă inedită alături de băiatul cel mare, Brooklyn.

david
Foto: Instagram

David este foarte mândru de fiul său. Se pare că acesta îi calcă temeinic pe urme celebrului tată, nu numai din punct de vedere al aspectului fizic, dar şi din punct de vedere profesional. Brooklyn, în vârstă de 16 ani, a făcut parte acum doi ani din echipa Under 15, a fost în probe la Manchester United şi s-a antrenat cu cei de la Queens Park Rangers, care au vrut să-i ofere un contract. Tatăl îi încurajează puştiului pasiunea pentru fotbal şi intenţionează să-l cheme la echipa pe care o face în Miami. “Familia Beckham îşi vede viitorul în Statele Unite. Brooklyn o să joace la echipa tatălui său. Ar fi un vis împlinit pentru amândoi. O să muncească împreună pentru acest proiect”, a povestit o sursă din anturajul lui Beckham.

Pentru că şi-a dorit să petreacă timpul doar cu fiul său Brooklyn, cei doi și-au făcut bagajele şi au plecat în voiaj prin Asia. S-au îmbarcat pe un vas şi au pornit într-o călătorie pe mare cu gândul la peştii pe care îi vor prinde. Se pare că cei doi petrec grozav, mărturie stând pozele postate de fotbalist pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Asemănarea dintre cei doi este izbitoare şi, la prima vedere, pare destul de greu de identificat care este tatăl şi care este fiul.

David și Brooklyn cu pestele
Foto: Instagram

Norocul începătorului şi-a spus cuvântul, astfel încât, prima captură a fost remarcabilă pentru Brooklyn. „Nu e deloc rău pentru prima ieșire la pescuit. Căpitanul a zis că este al doilea cel mai mare pește din această specie pe care l-a văzut”, a mărturisit fotbalistul pe contul său.

„Ne distrăm pe cinste!”, a ținut să completeze Brooklyn într-un al comentariu.

brooklyn
Foto: Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *