De astăzi Cove are doi băieţi!
Foto: facebook

În această dimineaţă, soţia actorului Gabriel Coveşanu, cunoscut publicului larg drept Cove, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Actorul Gabriel Coveşeanu a devenit tată pentru a doua oară. Gazda emisiunii „Mama mea găteşte mai bine” de la Prima TV mai are un copil din prima şi scurta căsătorie cu Maria Movileanu. Cei doi au un băieţel Bogdan Matei, în vârstă de 6 ani şi jumătate.

La scurt timp după divorţul de Maria Movileanu, prezentatorul tv a reântâlnit-o pe Florentina alături de care şi-a refăcut viaţa de mai bine de doi ani.

Cove
Foto: libertatea.ro

Cove a trăit multe momente frumoase până la această vârstă, dar ziua de astăzi va rămâne cu siguranţă una deosebită în viaţa actorului deoarece, în cursul dimineţii, soţia sa i-a dăruit o minune de băiat. La scurt timp după ce a devenit tătic, Cove a mărturisit celor de la Click!: „Suntem amândoi foarte emoţionaţi. Timp de nouă luni ne-am imaginat şi ne-am făcut planuri, iar astăzi ne-am întâlnit pentru prima dată. Avem în continuare emoţii, pentru că urmează cea mai mare aventură a vieţii noastre. Atât bebeluşul, cât şi Florentina se simt bine, soţia mea a născut printr-o operaţie de cezariană la un spital privat din Capitală. Mihai Răzvan a venit pe lume în această dimineaţă la ora 7.30, are 50 cm şi aproape 3 kg, mai precis 2,910 kg, iar când l-am văzut, m-am topit. Nu pot descrie sentimentul pe care îl ai atunci când îţi vezi pentru prima oară fiul”.

cove cu bebe 1
Foto: facebook

Pentru a păstra direcţia dată de mai toate vedetele, Cove a împărtăşit imensa bucurie, în stilul lui nostim, prietenilor virtuali: „Astăzi am avut a doua întâlnire importantă din viaţa mea. Pe la 7 jumătate am cunoscut un tip bine făcut în jur de 3 kg şi destul de înalt, 50 cm, care mi-a zâmbit politicos şi s-a recomandat Mihai Răzvan. Bine ai venit pe lume, fiule!”.

cove cu bebe 2
Foto: facebook

 

Citeşte şi:

Actorul Gabriel Coveşeanu, alias Cove, aşteaptă nerăbdător al doilea copil

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *