sâmbătă,decembrie 4, 2021

Diana Bart se pregăteşte să devină mămică

Diana Bart
Foto: adevarul.ro

 

Vedeta tv Diana Bart (32 de ani) a fost căsătorită timp de doi ani cu afaceristul Adrian Geotoiu (35 de ani). Recunoaşte că s-a grăbit puţin spunând “Da” după numai trei luni de relaţie, graba contribuind într-o măsură la ruptură. La vremea respectivă Diana declara: “Amândoi am luat-o ca pe o experienţă de viaţă. Până la urmă, avem de învăţat din ceea ce ne oferă viaţa, iar asta ne ajută să ne maturizăm. El e un om minunat, doar că am constatat că suntem total diferiţi”.

Nu a trecut mult timp de la divorţ până când prezentatoarea TV a mărturisit că iubeşte din nou. Cel alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste este Mihai Dumitrescu, un prosper om de afaceri. Cuplul îşi face planuri mari de viitor. Primul pas a fost făcut, Diana şi Mihai urmând să se mute într-un nou apartament.

„Oriunde alegem să locuim, vom fi împreună.  Aceasta a mărturisit că se vede mamă şi se pregăteşte pentru acest capitol din viaţa sa. Am vrut o zonă frumoasă, liniştită. Apartamentul se află pe malul unui lac, într-un cartier rezidenţial, cu pază, parcare subterană (ideală iarna), sală de fitness. Mi-a plăcut foarte mult, mă simt ca într-un complex de vacanţă”, a declarat Diana, pentru Ring.

Întrebată despre căsătorie şi copii, Diana a declarat: „Da, mă gândesc. Pentru mine, căsătoria înseamnă în continuare una dintre cele mai importante etape din viaţă. Şi, pentru că am trecut printr-un divorţ, am acceptat asta ca pe o lecţie de viaţă, care m-a făcut mult mai matură, mai atentă în luarea deciziilor importante. Cât despre copii, îmi doresc foarte mult, să devin mamă cât de curând”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *