Disney Water este alegerea perfectă pentru copii

Cu „Disney Water”, hidratarea copiilor se transformă în joacă!!!

Disney_WaterNera Kritis aduce în România noua apă pentru copii – „Disney Water”, cu un design inspirat din faimoasele desene animate Disney, atât de apreciate de cei mici. Noua sticlă „Disney Water” e ideală atât pentru copiii cu vârste de până în 3 ani, datorită capacului protector care controlează fluxul apei şi dimensiunilor sticlei de 0,33l potrivită pentru mânuţele acestora, dar şi pentru copiii mai mari, aceştia fiind fascinaţi de aspectul sticlelor colorate. În plus pH-ul apei de 7,9 şi nivelul scăzut de sodiu garantează puritatea şi nivelul ridicat de calitate.

Hidratarea copiilor este o problemă pentru mulţi părinţi, aceştia reuşind cu greu să-i convingă pe cei mici să bea apă în detrimentul altor variante deloc sănătoase, precum sucurile carbogazoase. De acum însă, hidratarea devine o joacă. Sticlă de apă „Disney Water” se va transforma în cel mai bun prieten al copiilor, iar cele şapte animăluţe zâmbăreţe îi vor convinge pe micii admiratori să bea apă cristalină, îmbuteliată în Creta.

Proprietăţile unice ale apei o fac să fie ideală pentru intreagă familie, fiind o apă naturală cu duritate scăzută. Specialiştii recomandă consumul apei cu pH mai mare de 7,45 pentru a ajuta organismul să proceseze produsele pe care le consumăm. Apa din sticlele „Disney Water” are pH-ul 7,9 şi un nivel foarte scăzut de sodiu. Una dintre cele mai importante caracteristici ale apei din munţii Cretei este absenţa nitratilor şi a mineralelor grele, fapt ce garantează puritatea şi nivelul ridicat de calitate al apei.

Ştim că părinţii oferă tot ce e mai bun copiilor, apă „Disney Water” fiind secretul care va stă la baza unei hidratări optime. Desenele Disney sunt cele mai îndrăgite în rândul copiilor. Mikey Mouse, Minnie, Donald Duck şi Daisy, alături de alte animăluţe interesante precum hipopotami, elefanţi sau maimuţele, cu toţii vor stimula imaginaţia copiilor şi vor face să le crească interesul faţă de apă.

Apa se găseşte în supermarketurile din ţară. Mai multe informaţii pe pagină de Facebook.

NERA KRITIS S.A. este o companie greceasa privată de îmbuteliat apă, fondată în anul 2003. Aceasta foloseşte unul dintre cele mai pure izvoare de apă din Munţii Albi, cel mai mare grup muntos al Insulei Creta. Liniile de producţie sunt atent monitorizate astfel încât apa pură de izvor să ajungă la consumatori fără a fi alterată de intervenţia umană, calitatea apei fiind permanent controlată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *