Divortului anului 2013!

0

Antonia ar fi fost prinsă în pat cu Alex Velea chiar de fostul soţ al solistei, Vincenzo Castellano. Italianul o suspecta pe cântăreaţă de o relaţie cu impresarul ei şi al Innei, Lucian. Ca să afle adevărul, Vincenzo a angajat un om care să o urmărească pe artistă şi aşa ar fi descoperit cât de apropiată este de AlexVelea.

Pentru apropiaţii Antoniei (24 ani), relaţia dintre aceasta şi Alex Velea (29 ani) nu este o noutate. Se pare că solista a avut probleme din cauza colegului ei şi în căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano. Surse din apropierea vedetei au spus, pentru Click!, că relaţia Antoniei cu Velea i-a distrus mariajul cântăreţei. Mai mult, Ana, soţia lui Velea, ar fi şi ea la un pas de a băga divorţ, din acelaşi motiv.

Antonia

„Antonia este o femeie foarte frumoasă, iar Vincenzo este un tip gelos. El începuse să bănuiască ceva, dar a crezut tot timpul că Antonia îl înşală cu Lucian, impresarul ei şi al Innei. Vincenzo a angajat pe cineva, care a urmărit-o pe Antonia, să se convingă de nişte lucruri. Italianul a prins-o pe soţia lui în pat cu… Alex Velea!”, a dezvăluit, pentru Click!, un apropiat al familiei Castellano.

Vezi intreaga poveste pe:  http://www.click.ro/vedete/romanesti/antonia-parasita_de_Vincenzo_Castellano-pentru_alex_velea_0_1642035834.html

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *