foietaj-forma-dovlecel-umplut-cu-piure-de-dovleac

Ingrediente:

  • 2 foi de foietaj
  • 1/2 ceaşcă frișcă
  • 1/2 ceaşcă piure de dovleac
  • 1/2 linguriţă extract de vanilie
  • 2 linguri de zahăr pudră
  • 1/4 linguriță condiment pentru placintă de dovleac

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 200 grade
  2. Desfaceți foile de foietaj și tăiaţi în formă de dovleci
  3. Puneţi formele pe o foaie de copt și coaceţi timp de 10-12 de minute, până se rumenesc.
  4. În timp ce dovlecii sunt la copt, puneţi restul de ingrediente într-un castron mare şi amestecaţi aproximativ 5 minute.
  5. Scoateți dovlecii din cuptor, lăsaţi-i să se răcească puțin, apoi tăiaţi în jumătate. Ungeţi fiecare jumatate cu amestecul de dovleac, așezați cealaltă jumătate de dovleac deasupra şi decoraţi cu fulgi de ciocolată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *