Drob din curcanIngrediente:

  • 600-700 gr. carne curcan
  • 400 gr. ficat curcan
  • 300 gr. pipote curcan
  • 300 gr. inimi curcan
  • 2 legături mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 legături ceapă verde
  • 4-5 ouă
  • sare şi piper după gust.

Mod de preparare:

Spălaţi şi curăţaţi bine carnea şi organele şi daţi prin maşina de tocat.

Tocaţi mărunt mărarul, pătrunjelul şi  ceapa (opţional o puteţi înnăbuşi puţin).

Bateţi ouăle uşor, amestecaţi carnea cu verdeţurile, ouăle şi adăugaţi sare şi piper după gust.

Tapetaţi o tavă cu hârtie pentru copt sau cu pesmet, turnaţi compoziţia şi daţi la cuptor până când se rumeneşte deasupra.

Încercaţi pentru că iese un drob de curcan delicios!

10968242_888018357916506_928082162_n

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *