Drob din curcan

- 600-700 gr. carne curcan
- 400 gr. ficat curcan
- 300 gr. pipote curcan
- 300 gr. inimi curcan
- 2 legături mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 3 legături ceapă verde
- 4-5 ouă
- sare şi piper după gust.
Mod de preparare:
Spălaţi şi curăţaţi bine carnea şi organele şi daţi prin maşina de tocat.
Tocaţi mărunt mărarul, pătrunjelul şi ceapa (opţional o puteţi înnăbuşi puţin).
Bateţi ouăle uşor, amestecaţi carnea cu verdeţurile, ouăle şi adăugaţi sare şi piper după gust.
Tapetaţi o tavă cu hârtie pentru copt sau cu pesmet, turnaţi compoziţia şi daţi la cuptor până când se rumeneşte deasupra.
Încercaţi pentru că iese un drob de curcan delicios!