Ducesa Kate Middleton a nascut un BĂIAT de 3.700 kg

0

KATE MIDDLETON A NĂSCUT UN BĂIAT luni seară, la Londra, la Spitalul St. Mary. Băieţelul s-a născut la ora României 18 şi 24 de minute, perfect sănătos, care a cântărit 3,7 kg. Apropiaţi ai Casei Regale au confirmat că naşterea a fost pe cale naturală şi că Prinţul William s-a aflat tot timpul alături de soţia sa.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copilal cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informează BBC.

KateBebeluşul s-a născut la ora locală 18.24 şi a avut la naştere greutatea de 3,7 kilograme. Atât mama, cât şi cât şi copilul se simt bine şi vor rămâne în spital peste noapte.

Un curierul regal a părăsit maternitatea St. Mary din Londra pentru a duce certificatul de naştere la Palatul Buckingham. NAŞTEREA, anunţată printr-un buletin postat la Palatul Buckingham.

(w400) KATE MIDDL

Informaţia a fost confirmată de Palatul Kensington.

PRIMA DECLARAŢIE oficială A Prinţului Charles, după ce a aflat că a devenit, pentru prima oară, BUNIC.

„Atât eu, cât şi soţia mea suntem extrem de fericiţi de venirea pe lume a primului meu nepot. E un moment incredibil de special pentru William şi Catherine şi suntem extrem de încântaţi, alături de ei, de naşterea băieţelului lor.

Să devii bunic e un moment unic în viaţa oricărei persoane, aşa cum nenumăraţi oameni drăguţi mi-au spus în ultimele luni, aşa că sunt extrem de mândru şi de fericit să fiu bunic pentru prima dată şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem copilul”, a spus Prinţul Charles, citat de CNN.

Potrivit surselor citate de presa britanică, prinţul William i-a dat telefon reginei Elizabeth de la maternitate pentru a o anunţa despre naşterea fiului său. Apoi, prinţul William a vorbit cu tatăl său, prinţul Charles, şi cu fratele său, prinţul Harry. Familia Middleton a fost şi ea înştiinţată înainte de anunţarea publică a informaţiei, informează Mediafax.

După doar câteva minute, anunţul oficial referitor la naşterea bebeluşului regal a fost plasat pe un panou din faţa Palatului Buckingham. Anunţul a atras aplauzele celor câteva mii de persoane care s-au adunat luni în faţa Palatului Buckingham în aşteptarea naşterii bebeluşului.

Potrivit BBC, familia regală a decis să facă publică informaţia foarte rapid întrucât nu a dorit ca aceasta să apară mai întâi pe reţelele de socializare. De asemenea, membrii familiei regale au dorit să deţină un anumit control asupra modului în care informaţia despre naşterea bebeluşului este transmisă publicului larg, pentru ca aceasta să nu fie alterată cumva de mass-media.
Citeste mai mult pe : http://www.realitatea.net

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *