După un deceniu, Ben Affleck şi Jennifer Garner au pus capăt căsniciei

Ben Affleck şi Jennifer Garner
Foto: linkis.com

Până de curând, Ben Affleck si Jennifer Garner, păreau unul dintre cele mai trainice cupluri din Cetatea Filmului. S-au cunoscut în 2003, în timpul filmărilor pentru „Daredevil”, un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale. Doi ani mai târziu, au decis să formeze un cuplu, astfel încât în aprilie 2005 s-au logodit, iar două luni mai târziu, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos. La vremea căsătoriei, Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică.

Cei doi actori au trei copii împreună – Violet Anne, născută pe 1 decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, născută pe 6 ianuarie 2009, şi Samuel, născut pe 27 februarie 2012.

cu doi copii in brate
foto: hercampus.com

Jennifer Garner a mai fost căsătorită timp de trei ani cu actorul Scott Foley, iar Ben Affleck a fost la un pas de a se căsători cu Jennifer Lopez. Cei doi au fost logodiţi doi ani şi urmau să se căsătorească, dar în ultimul moment au anulat nunta.

Se pare că mariajul dintre Ben Affleck şi Jennifer Garner este pe cale de a se încheia definitiv după zece ani. Deşi au făcut eforturi pentru menţinerea căsniciei, nici cei trei copii şi nici faptul că au apelat la terapia de cuplu nu au funcţionat, confirmând astfel zvonurile care circulă de luni de zile cu privire la separarea lor.

Zilele trecute, Ben Affleck si Jennifer Garner au anunţat oficial că divorţează, la şase luni după ce s-au separat. Se pare că motivele care au condus la cel mai mediatizat divorţ de peste Ocean sunt dependenţa de jocurile de noroc a lui Ben Affleck, dar şi repetatele sale aventuri extraconjugale.

Anunţul lor a venit fix la o zi după ce au împlinit zece ani de căsnicie. Unul dintre avocaţii specializaţi în divorţuri din statul California, Lynn Soodik, declara cu privire la acest subiect: ”În California, o persoana care a fost căsătorită peste zece ani poate primi pensie alimentară până la moarte sau până se recăsătoreşte. Dacă ai fost căsătorit mai puţin de zece ani, de regulă primeşti pensie alimentară pentru jumătate din căsnicie. El a depus actele şi a susţinut că au fost căsătoriţi mai puţin de zece ani, dar toată lumea ştia că şi-au serbat a zecea aniversare împreună şi au dat o petrecere”.

Ben şi Jennifer
Foto: vanityfair.com

Potrivit unor surse apropiate actorilor, Ben Affleck va continua să locuiască pe proprietatea din Brentwood pe care cei doi o dețin, însă nu va împarți casa principală cu fosta soție și cei 3 copii, ci probabil va locui în casa de oaspeți. Referitor la acest aspect, avocatul spunea: ”Aşa, copiii pot merge de la o casă la alta, fără să trebuiască să-i ducă cineva. Dacă unul dintre părinţi trebuie să plece urgent, copiii pot merge la casa celuilalt părinte”.

În comunicatul oficial al cuplului se precizează: După o analiză atentă, am luat decizia dificilă de a divorţa. Mergem înainte cu dragoste şi prietenie unul pentru altul şi cu un angajament de a fi amândoi părinţi ai copiilor noștri a căror intimitate cerem sa fie respectată în această perioadă dificilă. Acesta va fi singurul nostru comentariu cu privire la problema de ordin privat şi familial. Vă mulţumim pentru înţelegere”.

Pentru a-şi proteja copiii de şocul divorţului, Ben şi Jennifer au plecat într-o vacanţă la casa lor din Bahamas. S-ar părea că cei doi au planificat această ieşire, dorind să-i protejeze pe cei mici de valurile ce vor urma cu privire la divorţul lor.

bahamas
foto: demanjo.com

Ambii îşi doresc ca divorţul să se soluționeze prin mediere. Rămâne de văzut cum vor reuşi să gestioneze această situaţie, în condiţiile în care, la mijloc, este vorba şi de o imensă sumă de bani – 115 milioane de dolari.

Pe plan profesional, lui Ben Affleck îi merge grozav în ultimii ani. În anul 2012 a câştigat premiul Oscar cu filmul său „Argo”, în care a şi interpretat unul dintre rolurile principale, iar în 2014, thrillerul său „Fata dispărută/ Gone Girl” a impresionat în box office.

Deşi s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a-şi creşte copiii, Jennifer Garner a interpretat în ultimii ani roluri principale în câteva producţii importante precum „Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past”, „Alexander şi cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day” şi „Dallas Buyers Club”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *