Dureri de spate sau articulații? Scapă de ele cu LITherapy!

Fiecare dintre noi ne gândim la ce este mai rău atunci când ne confruntăm cu o durere chinuitoare de spate sau de articulații. Dar de fapt există și soluții simple și comode pentru multe afecțiuni care determină apariția unor astfel de neplăceri.

LITherapy de exemplu este un centru de tratare a durerii, deschis în România cu mai mult de un deceniu în urmă și care până în acest moment a ajutat nenumărați pacienți să uite de simptomele afecțiunilor medicale de care suferă.

Așa cum poți verifica și pe website-ul: litherapy.ro, acest centru de tratare a durerii oferă diverse servicii medicale în vederea eliminării simptomelor cauzate de afecțiuni instalate la nivelul coloanei vertebrale sau articulațiilor, ori provocate de: reumatism, spondilită anchilozantă. poliartrită reumatoidă și multe altele. La LITherapy poți găsi alinare și pentru simptomele cauzate de afecțiuni oncologice, autoimune, de nutriție și multe altele similare.

Cum decurge o vizită la centrul de tratare a durerii: LITherapy?

Dacă suferi de dureri provocate de oricare din afecțiunile enumerate mai sus, sau altă afecțiune pe care nu ai reușit s-o identifici încă, programează o vizită la LITherapy și în urma unui consult de specialitate, desfășurat cu multă atenție, ți se va recomanda un program de tratament creat anume pentru situația ta particulară.

Față de tratamentele clasice, cele pentru care poți opta în cadrul centrului LITherapy nu au niciun fel de efecte secundare nedorite, iar acțiunea lor nu este limitată în timp, ci se resimte mulți ani după efectuarea tratamentului, dacă urmezi întocmai recomandările medicale primite.

Tratamentele desfășurate în cadrul acestui centru au rezultate notabile, pe termen lung cu condiția respectării cu strictețe a protocolului de tratament recomandat. Sesiunile de tratament se efectuează fie o dată la 6 luni, fie anual, în funcție de patologia fiecărui pacient.

Procedurile de care poți beneficia în cadrul centrului LITherapy se pot împărți în două părți distincte, în funcție de perioada în care ele se aplică. Astfel, avem pe de-o parte ședințele zilnice care au loc pe o perioadă de aproximativ 10-20 de zile și care au ca obiectiv ameliorarea simptomelor bolii de care suferă pacientul și ședințele de întreținere, care au loc o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni. 

Conform specialiștilor, primul tip de ședințe ar trebui repetate în cazul în care simptomele se reinstalează.

De asemenea, și rolul celui de-al doilea tip de ședințe este vital, întrucât, în lipsa lor, boala poate recidiva, mai ales atunci când pacientul începe să observe anumite îmbunătățiri și revine la vechiul stil de viață.

Cum se tratează durerea și alte simptome ale bolilor de spate și de articulații la LITherapy?

LITherapy are un portofoliu bogat de proceduri de recuperare integrative pe care le pune la dispoziția pacienților săi. Începând cu proceduri foarte populare precum: masajul medical, kinetoterapia sau reflexoterapia și continuând cu tehnici mai puțin cunoscute, dar extrem de eficiente precum: Yumeiho, ozonoterapie sau miostimulare cu curenți  de frecvență joasă. Centrul oferă soluții cu rezultate notabile, pe termen lung, pentru foarte multe probleme medicale.

Mai mult, încă un lucru prin care LITherapy se remarcă în rândul centrelor medicale de acest fel este modul în care toate aceste practici sunt puse în aplicare. Pe lângă faptul că este foarte bine pregătită și are o experiență vastă, echipa LITherapy dă dovadă de empatie, o calitate rară și prețioasă în ziua de azi.

La LITherapy fiecare pacient este tratat cu respectul și atenția cuvenite și se pune un accent deosebit pe ideea de redare a unui vieți sănătoase, lipsite de durere și de disconfort.

Există multe soluții cu caracter temporar atunci când vine vorba de durere. Dar tu, în calitate de pacient, ar trebui să te orientezi întotdeauna către cele care îți oferă rezultate pozitive pe termen lung, așa cum sunt soluțiile pe care ți le pune la dispoziție LITherapy.