Dwayne Johnson starul din „Fast & Furious” se pregăteşte să devină din nou tată

Dwayne Johnson
Foto: magazine.foxnews.com

În vârstă de 43 de ani, Dwayne „The Rock” Johnson, fost wrestler profesionist, devenit actor, este foarte recunoscător pentru toate oportunităţile pe care viaţa i le-a oferit până în prezent.

Dwayne Johnson a fost căsătorit 10 ani, din 1997 până în 2007, cu Dany Garcia, iar din acest mariaj a rezultat o fetiţă, Simone Alexandra, acum în vârstă de 14 ani. Actorul s-a despărţit în termeni amiabili de fosta soţie, au rămas buni prieteni şi sunt implicați în acțiuni caritabile. Mai mult chiar, în 2006, Dwayne a înființat o fundație caritabilă dedicată copiilor bolnavi incurabil.

Foto: lipstickalley.com

După 14 ani de când a devenit tată pentru prima dată, marea fericire se va întâmpla din nou cât de curând, căci iubita sa actuală, cântăreaţa Lauren Hashian, așteaptă primul copil al lor. O sursă din anturajul celor doi a mărturisit că „Dwayne şi Lauren nu puteau fi mai încântaţi. Au o relaţie puternică de nouă ani şi au simţit că acum a venit vremea să-şi mărească familia. Fratele lui Lauren aşteaptă şi el un copil, aşa că toată famila este în al nouălea cer”. Actorul și iubita sa vor deveni părinți pentru prima oară împreună și se pregătesc serios pentru importantul eveniment adoptând deja doi cățeluși, buldogi francezi, Brutus și Hobbs, pe care i-au salvat de Ziua Muncii.

Dwayne Johnson si Lauren
Foto: abcnews.go.com

Întrun interviu acordat recent pentru Esquire, Dwayne Johnson a vorbit deschis despre familie şi frumoasa relaţiecu Lauren: “Facem aceste materiale de presă și vorbim atât de mult despre business, despre succes, dar Lauren nu e menționată și nici fiica mea, Simone. Și mie mereu mi-a plăcut să mă asigur că există un echilibru, iar viața de acasă e și ea implicată, și Lauren Hashian, și fiica mea. Trebuie să se afle și despre partea mea bună. Tot succesul ăsta și lucrurile cool pe care am fost norocos să le am? Nu s-ar fi întâmplat decât dacă viața de acasă e solidă”.

Dwayne „The Rock” Johnson se pregăteşte pentru pelicula „Central Intelligence”, în care va juca alături de prietenul său Kevin Hart, ce va avea premiera la noi pe 1 iulie 2016. Printre alte proiecte, The Rock mai este implicat şi în relansarea „Baywatch”, pentru care va începe filmările la începutul anului viitor, animaţia „Moana” care va fi lansată pe 26 noiembrie 2016, dar şi remake-ul „Big Trouble in Little China”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *