Eddie Murphy
Foto: pressherald.com

Simpaticul actorul american Eddie Murphy, în vârstă de 54 de ani, se pregăteşte să devină din nou tătic…… pentru a noua oară!

Vestea că Eddie va fi din nou tată a fost confirmată de agentul său de presă în cadrul emisiunii „Entertainment Tonight”, acesta precizând că bebeluşul se va naşte în luna mai.

Este primul copil pe care Eddie Murphy îl va avea cu top modelul Paige Butcher, în vârstă de 36 de ani. Starul de la Hollywood a început să se întâlnească cu Paige Butcher din 2012.

Paige Butcher l-a cunoscut pe Eddie pe platourile de filmare de la „Big Mammas House 2”. Născută în Australia, aceasta mărturiseşte că nu face niciodată sport pentru că a fost mereu slabă. Surprinsă adesea la plajă, Paige îşi etalează corpul perfect în costume de baie din două piese, iar la evenimentele la care îl însoţeste pe Eddie, arată fantastic.

Eddie Murphy si Paige
Foto: vanityfair.com

Eddie Murphy are cinci copii cu prima soţie, Nicole Mitchell. De asemenea, actorul mai are câte un fiu cu fostele sale iubite Tamara Hood şi Paulette McNeely, dar şi o fiică, Angel, cu una dintre componentele grupului pop Spice Girls, cântăreaţa Melanie Brown.

Eddie Murphy si copiii
Foto: parentdish.ca

Renumitul actor Eddie Murphy a devenit cunoscut în anii 80, o dată cu apariţia în emisiunea „Saturday Night Live”. A urmat o perioadă de glorie pentru actorul de culoare, datorită unor filme precum „Beverly Hills Cop”, „Doctor Dollitle” sau „Shrek”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *