Elena Basescu va naste in Romania

elena basescuProtv Ad

Deputatul PDL Elena Udrea a spus la Acasa TV, ca Elena Basescu va naste cu siguranta in Romania si ca este asistata permanent de un medic din tara, mentionand ca aceasta se simte bine si toata lumea asteapta sa vina noul membru in familia Basescu.

Udrea a povestit ca vorbeste aproape in fiecare zi cu Elena Basescu si a spus ca aceasta este „o mamica frumoasa si tanara” si ca toata lumea abia asteapta sa se intample fericitul eveniment si sa vina un nou membru in familia Basescu.

„Am vorbit aproape in fiecare zi cu ea. E minunat. Este o mamica frumoasa si tanara. Abia asteapta toti, si eu abia astept, sa se intample fericitul eveniment. Se simte bine, din cate imi dau seama, si mai e putin si va fi un nou membru in familia Basescu. Eu ma bucur ca este fata, sigur ca se bucura si parintii si bunicii„, a spus Elena Udrea, adaugand ca ii va face mare placere sa-i cumpere celei mici „tot felul de jucarioare”.

Ea a aratat ca Elena Basescu cu siguranta va naste in Romania, fiind asistata de un medic din tara.

„Cu siguranta va naste in Romania, este asistata permanent de un medic din Romania, de o doamna medic din Romania, deci, in mod cert in Romania”, a spus Udrea.

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, este insarcinata cu o fetita, nasterea fiind asteptata in septembrie.

Mai multe pe cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *