sâmbătă,decembrie 9, 2023

Elisabetta Canalis, fosta iubită a lui George Clooney, a devenit mămică

0
Elisabetta Canalis
Foto: nydailynews.com

Italianca Elisabetta Canalis, fosta iubită a lui George Clooney, a devenit la vârsta de 36 de ani, mamă pentru prima dată.

Elisabetta Canalis a avut o relaţie timp de 2 ani cu George Clooney, dar s-au despărţit în iunie 2011. Elisabetta este căsătorită cu chirurgul ortoped Brian Perri din septembrie 2014, iar ceremonia de nuntă s-a desfăşurat într-un cadru romantic, în Sardinia.

mireasa
Foto: mirror.co.uk

De curând vedeta a adus pe lume, la Los Angeles, o fetiţă perfect sănătoasă, de 2,7 kilograme. Micuţa a primit nota zece la naştere şi o să poarte numele de Skyler Eva Perri, conform radaronline.com

fetita
Foto: oggi.it

„Elisabetta şi Skyler sunt sănătoase, iar proaspăta mămică este extrem de fericită”, au declarat apropiaţii cuplului pentru sursa mai sus menţionată.

Cu câteva ore înainte de naștere, Canalis a scris pe o reţea de socializare: „Noapte bună, o îmbrăţişare pentru toată lumea, această seară este cu adevărat specială.” Și într-adevăr aşa a fost! Bucuria de a deveni mamă este cu atât mai mare cu cât frumoasa italiancă a avut o experienţă nefericită anul trecut atunci când a pierdut o sarcină.

Top modelul în vârstă de 36 de ani le-a împărtăşit tuturor fericita veste pe o reţea de socializare, publicând o fotografie cu soţul ei, Brian Perri, şi fiica lor, Skyler Eva.

cu bebe (2)
Foto: repubblica.it

„Viaţa mea este plină de dragoste datorită vouă. Bine ai venit pe lume, Skyler Eva!”, a scris Elisabetta Canalis, în dreptul imaginii.

Într-un interviu acordat în urmă cu trei luni, frumoasa italiancă a declarat că de-abia aşteaptă să trăiască momentul magic în care ea şi Brian vor deveni părinţi.

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *