Elisabetta Canalis, fosta iubită a lui George Clooney, a devenit mămică

Elisabetta Canalis
Foto: nydailynews.com

Italianca Elisabetta Canalis, fosta iubită a lui George Clooney, a devenit la vârsta de 36 de ani, mamă pentru prima dată.

Elisabetta Canalis a avut o relaţie timp de 2 ani cu George Clooney, dar s-au despărţit în iunie 2011. Elisabetta este căsătorită cu chirurgul ortoped Brian Perri din septembrie 2014, iar ceremonia de nuntă s-a desfăşurat într-un cadru romantic, în Sardinia.

mireasa
Foto: mirror.co.uk

De curând vedeta a adus pe lume, la Los Angeles, o fetiţă perfect sănătoasă, de 2,7 kilograme. Micuţa a primit nota zece la naştere şi o să poarte numele de Skyler Eva Perri, conform radaronline.com

fetita
Foto: oggi.it

„Elisabetta şi Skyler sunt sănătoase, iar proaspăta mămică este extrem de fericită”, au declarat apropiaţii cuplului pentru sursa mai sus menţionată.

Cu câteva ore înainte de naștere, Canalis a scris pe o reţea de socializare: „Noapte bună, o îmbrăţişare pentru toată lumea, această seară este cu adevărat specială.” Și într-adevăr aşa a fost! Bucuria de a deveni mamă este cu atât mai mare cu cât frumoasa italiancă a avut o experienţă nefericită anul trecut atunci când a pierdut o sarcină.

Top modelul în vârstă de 36 de ani le-a împărtăşit tuturor fericita veste pe o reţea de socializare, publicând o fotografie cu soţul ei, Brian Perri, şi fiica lor, Skyler Eva.

cu bebe (2)
Foto: repubblica.it

„Viaţa mea este plină de dragoste datorită vouă. Bine ai venit pe lume, Skyler Eva!”, a scris Elisabetta Canalis, în dreptul imaginii.

Într-un interviu acordat în urmă cu trei luni, frumoasa italiancă a declarat că de-abia aşteaptă să trăiască momentul magic în care ea şi Brian vor deveni părinţi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *