Elisabetta Canalis şi-a găsit fericirea şi se pregăteşte pentru un bebe

0

Actriţă şi om de televiziune, italianca Elisabetta Canalis s-a făcut remarcată de public prin relaţia pe care a avut-o cu celebrul actor George Clooney. Până la el însă, Elisabetta Canalis a fost logodită cu fotbalistul Christian Vieri, a avut, de asemenea, două relaţii de scurtă durată, una cu regizorul Gabriele Muccino şi alta cu fotbalistul Reginaldo Ferreira da Silva. Elisabetta Canalis şi George Clooney au fost împreună timp de doi ani înainte de a rupe relaţia în iunie 2011.

Înainte de a se căsători, Canalis a avut o relație de scurtă durată cu starul Jackass, Steve-O, însă comediantul s-a despărțit de ea din cauza stilului ei de viață petrecăreț.

eli1
Foto: socialchannel.it

În toamna anului 2014, Elisabetta Canalis s-a căsătorit cu Brian Perri, chirurg ortoped. Cei doi au făcut nunta în Sardinia iar printre puţinii invitaţi s-au numărat Thomas McClain, Hailee Perri, Nicole Perri, Kirsten Perri, și Abigal Perri.

Italianca a cam dispărut din lumina reflectoarelor de când George Clooney a înlocuit-o cu Stacy Keibler, prima dată, apoi cu cea care avea să-i devină soție, Amal Alamuddin. Cu toate astea, Elisabetta Canalis este fericită cu noua ei viață, mai ales că îi va dărui chirurgului un copil la sfârșitul acestui an.

Elisabetta Canalis insarcinata
Foto: zimbio.com

De curând, cei doi viitori părinți au fost zăriți pe străzile din Hollywood, italianca ascunzându-și sarcina destul de înaintată sub o rochie largă, dar foarte scurtă, în timp ce soțul ei a îmbrăcat un costum elegant.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *