Ellie White însărcinată în cinci luni

Ellie-White
foto: cugetliber.ro

În al nouălea cer de fericire, Ellie White a postat pe blogul personal un mesaj extrem de emoționant: „Este fetiță!”, mi-a spus doamna doctor în timp ce toți ne uitam pe ecranul aparatului de ecografie.

Ochii mi s-au umezit instantaneu!

Deși mă aflu la a doua sarcină am fost compleșită de mari emoții, aproape totul este diferit… toate trăirile sunt schimbate față de ceea ce am simțit la Mihăiță.

L-am strâns pe Doru de mână și am zâmbit fericită, credeam că am tot ce îmi doresc, însă acum viitorul a început să capete pentru mine un contur mult clar, parcă totul se așează așa cum trebuie.

Ne făceam planuri să folosim și câteva dintre hăinuțele și jucăriile lui Mihăiță în cazul în care venea pe lume un frățior.

Însă, acum vizualizez deja hăinuțele roz, păpușile și cum o voi alinta aranjându-i buclele… Știu că pare desprins dintr-un film, dar așa mă simt acum!!!

Deja prin minte îmi trecea o listă întreagă de nume frumoase din care să aleg.

Mai sunt aproape trei luni și jumătate până în momentul nașterii, însă bucuria de a avea o familie atât de frumoasă mă însoțește zi de zi.

Un băiețel, o fetiță și un viitor soț care mă fac cu adevărat fericită!”

Ellie-White-si-familia
foto: agentiadepresamondena.com

 

Timp de șase ani, Ellie White a colaborat cu DJ Project lansând hituri pe bandă rulantă. Primul album scos în noua formula s-a intitulat „Lumea ta” iar melodia care a dat numele albumului a staționat cel mai mult în topurile radio din România. Au urmat alte melodii de succes cum ar fi „Privirea ta”, „Încă o noapte” sau „Ești tot ce am”. În 2010 Ellie White își lansează primul single din cariera solo, intitulat “Nu te mai caut”,.

Ellie White este una dintre cele mai active vedete din punct de vedere social, implicându-se adeseori în soluționarea cazurilor copiilor bolnavi sau a animalelor abandonate sau abuzate. Ellie s-a numărat printre primii susținători ai proiectului Casa Speranței. “Nu fac un titlu de glorie din implicarea în cauze caritabile, ci vreau doar să inspir și alți oameni să se implice și să facă ceva.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *