sâmbătă,decembrie 9, 2023

Ellie White şi-a amânat din nou nunta

0

Sâmbătă, Ellie White trebuia să-şi pună pirostriile cu impresarul ei, Doru Tincă. Din păcate, după ce au mai amânat o dată acest mare eveniment, anul trecut, ceidoi au fost nevoiţi din nou să-şi schimbe planurile pe ultima sută de metri. Motivul? Au probleme cu banii

5pe care i-au investit în ultima vreme în afaceri şi în relansarea muzicală a solistei.

Anul acesta a fost unul plin pentru cuplul format din Ellie White (29 de ani) şi impresarul şi iubitul ei, Doru Tinca (34 de ani). Au avut botezul fiului lor, Mihai, au lansat casa de discuri „Touch Media” şi plănuiau să facă nunta luna aceasta, însă au fost nevoiţi să amâne din nou evenimentul.

Chiar dacă au plătit deja un avans de 15.000 € pentru închirierea restaurantului din incinta hotelului Ramada din Braşov, cei doi au decis că e mai bine să se concetreze pe cariera solistei şi pe investiţiile făcute în casa de discuri pe care au lansat-o în urmă cu ceva timp.

Deşi plătise suma integral, Doru s-a înţeles până la urmă ca cei din Braşov, mai ales că acolo şi-au botezat şi copilul, şi nu au pierdut banii, ci i-au lăsat garanţie pentru vara anului viitor, când ar urma să facă, în sfârşit, nunta.

„Nu m-am împăcat total cu acest gând, pentru că îmi doresc să fiu mireasă cât mai repede. Însă mă bazez pe flerul lui de manager şi am acceptat situaţia”, spune Ellie, care a primit deja de la iubitul ei inelul de logodnă care ar fi costat în jur de 10.000 €.

Aceasta nu e prima dată când cei doi au amânat nunta. Ellie şi Doru trebuiau iniţial să se căsătorească înainte de venirea pe lume a copilului lor, dar acest fericit eveniment i-a determinat să mai aştepte.

Aşa că îşi făcuseră planuri pentru 12 octombrie. Au plătit restaurantul, au trimis câteva invitaţii şi închiriaseră un cort imens care să fie amplasat lângă hotel, pentru că voiau să facă şi ceremonia religioasă tot acolo. Contactaţi de Click!, reprezentanţii hotelului Ramada din Braşov nu au dorit să dea informaţii despre această amânare, dar nu au infirmat zvonurile.

Se pare că această a doua amânare a nunţii celor doi e datorată de problemele financiare. Cei doi au investit foarte mult în casa de producţie şi în revenirea muzicală a lui Ellie. „Investiţiile sunt mari şi confidenţiale, însă avem proiecte pe bandă rulantă cu artişti mari de afară. În fiecare lună sumele diferă”, ne-a spus impresarul şi iubitul solistei, Doru Ticna.

Cititi mai multe aici

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *