Emil Mitrache şi-a schimbat radical viaţa după sitcomul “La Bloc”

Emil Mitrache
Foto: cinemarx.ro

Timp de şase ani Emil Mitrache a jucat în cel mai cunoscut sitcom românesc, “La bloc”, de unde a rămas şi azi cunoscut ca “Americanu”, personaj interpretat cu atâta succes.

Pe plan profesional, după terminarea filmărilor, “Americanu” nu a mai făcut din actorie o profesie de bază ci s-a orientat spre domenii total diferite. A deschis o pizzerie de care s-a ocupat timp de doi ani, zi lumină. Pentru că îi place în bucătarie, în weekend gătea personal preparate italieneşti pentru clienţii săi. Din păcate nu a putut susţine afacerea din cauza crizei, fiind nevoit să vândă restaurantul. O perioadă de timp şi-a îndreptat întreaga atenţie asupra celor doi băieţi ai lui, Teo (6 ani) şi Edi (4 ani) trăind practic din indemnizaţiile copiilor.

in parc
Foto: wowbiz

Întreprinzător din fire, “Americanu” nu a aşteptat să-i pice vreo ofertă, ci s-a orientat spre un domeniu care nu are nicio legătură cu actoria. De ceva timp, acesta lucrează ca şi consultant în domeniul asigurărilor (RCA, Casco, locuinţe) iar anul trecut şi-a deschis şi un birou de mediere. Pentru că este plătit la comision, “Americanu” aleargă mult pe teren pentru semnarea poliţelor de asigurări, dar nu se plânge, deoarece reuşeşte că câştige lunar aproape 1000 de euro.

De şase ani “Americanu” nu a mai fost implicat în niciun proiect de televiziune. Este deschis să se întoarcă la vechea meserie dacă va primi oferte însă, până atunci, se mulţumeşte cu un rol în piesa de teatru “Portret la minut”, o comedie scrisă de fostul său coleg din sitcom, Dragoş Moştenescu.

Pe plan personal, lucrurile par să fie mai echilibrate. Pe Cristina a cunoscut-o prin intermediul unei fete care lucra în echipa “La Bloc” şi spunea despre cea care avea să-i devină soţie că “Este o persoană cu picioarele pe pământ, nu este o persoană preteţioasă. Ea simte că o iubesc, nu trebuie să-i arăt. Viaţa noastră este legată de copii. Ne-ar prinde bine să plecăm singuri o săptămână. De cinci ani nu am mai fost doar noi doi. Nu m-am chinuit foarte mult să o cuceresc. Ne-am cunoscut la botezul unei colege de filmari. Nu am vrut să merg, nici ea nu a vrut, dar destinul a făcut să mă duc şi să o cunosc. Ea nici nu ştia cine sunt. Nu se uita la serial. Asta m-a atras la ea.” După o relaţie de mai bine de opt ani, anul trecut, Cristina şi Emil s-au casatorit civil. Evenimentul a avut loc fix de ziua Cristinei, acesta fiind defapt cadoul oferit de actor viitoarei soţii, după cum a mărturisit: “Nu ştiam ce să-i cumpăr iubitei mele de ziua ei şi m-am gândit că eu sunt cel mai frumos cadou. Mi-ar fi plăcut să o aduc direct în faţa ofiţerului de stare civilă, dar formalităţile nu mi-au permis….analize, semnături, chiar a fost imposibil.

cu sotia
Foto: cancan.ro

După cum se observă, pentru Emil Mitrache, alias “Americanu”, există viaţă şi după terminarea filmărilor la celebrul sitcom “La bloc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *