Ethan Hawke și Uma Thurman au o fată care le calcă pe urme

0
Ethan Hawke și Uma Thurman
Foto: bolsamania.com

Ethan Hawke și Uma Thurman s-au cunoscut în anul 1996, pe platoul de filmare al peliculei ”Gattaca”. În scurt timp s-au îndrăgostit și la doi ani distanță s-au și căsătorit. Mariajul celor doi a durat doar șapte ani, cei doi ajungând la divorț din cauza infidelității lui Ethan. Cei doi actori au doi copii: Maya (născută în 1998), și Levon (născut în 2002).

Într-un interviu recent, Ethan Hawke a declarat că fiica sa este extrem de talentată și că și-a manifestat dorința de a activa și ea în domeniul cinematografiei. Mai mult de atât, actorul a declarat că nu are nimic împotriva acestui lucru, deși este conștient ce presupune această profesie. Chiar a mărturisit, în același interviu, faptul că în ultima vreme el este plătit tot mai prost și că mereu este atent la ce roluri acceptă pentru a nu fi mult timp departe de copiii săi.

Maya si Ethan
Foto: dailymotion.com

Maya Hawke și-a făcut debutul pe covorul roșu chiar anul acesta, pe când a participat la gala CFDA Awards. Tânăra de 17 ani a îmbrăcat atunci o superbă rochie Zac Posen, care avea un imprimeu floral și era diafană. Probabil că mulți dintre cei prezenți la eveniment or fi crezut că s-au întors în timp și c-o văd pe Uma Thurman în tinerețe, căci fata ei de 17 ani pare clona faimoasei actrițe, ajunsă acum la 45 de ani.

Maya
Foto: dailymotion.com

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *