Experienţa de mămică a Alinei Puşcaş
Foto: unica.ro

La sfârşitul lunii august, frumoasa prezentatoare TV Alina Puşcaş, a devenit pentru prima oară mămică. Ea a adus pe lume un băieţel sănătos, pe care l-a numit Alexandru. Din acel moment, a trebuit să-şi readapteze tot programul la cel mic, având nevoie de ceva timp până să se adapteze la nouă viaţă. Chiar dacă la început îl considera pe micuţ un străin, căci nu-i venea să creadă că bebeluşul din burtica ei este acum o fiinţă vie, acum este în al nouălea cer de fericire şi se consideră cea mai norocoasă mămică şi o femeie împlinită.

Acum îşi aminteşte cu plăcere de momentele din jurul naşterii, iar într-un interviu acordat pentru OK!, Alina Puşcaş mărturisea că „După naştere mai am de dat patru kilograme jos, dar încă nu m-am apucat de dietă şi nici de sport, pentru că încă nu am voie. Am fost o gravidă agitată şi petrecăreaţă. Cel mai greu a fost în prima lună de la naştere. A trebuit să-mi readaptez tot programul. Mi s-a spus că sunt o mamă norocoasă pentru că Alexandru doarme câte 3-4 ore pe noapte. Era o senzaţie bizară, pentru că până la urmă mi se părea un străin. A fost un moment şocant. Ulterior, când am început să-l alăptez, să petrec foarte mult timp alături de el am început să mă apropii de el şi să vină sentimentul acela de iubire.

Cu bebe
Foto: revista ciao!

Am găsit soluţii, pentru că la început n-am avut nici un ajutor. Eram doar eu, Mihai, şi atât. N-am avut pretenţia din partea mamei lui Mihai, pentru că, până la urmă, ultima dată când a pus mâna pe un copil mic a fost acum 41 de ani. Bonele mă recunoşteau, am avut probleme şi îmi cereau bani mai mulţi, cam 1.000 €. Mihai m-a filmat în timp ce năşteam. În noiembrie facem un an de relaţie”. Alina mai vrea moştenitori: “Aş mai face un copil, dar nu acum, o fetiţă peste doi, trei ani. Deocamdată nu sunt căsătorită şi nici cerută. Dar nu insist, las lucrurile să se întâmple de la sine”.

Alina Puşcaş a trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 4 ani cu afaceristul neamţ Viktor Bieltz. Au fost căsătoriţi un an de zile iar în 2014 au divorţat. La scurt timp după divorţ, dragostea i-a zâmbit din nou. Prezentatoarea l-a cunoscut pe Mihai Stoenescu, tatăl copilului, un renumit medic stomatolog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *