F. Charm
Foto: bravonet.ro

F-Charm este unul dintre artiștii care, în ultimii ani, a lansat hit după hit. Se pare că de curând, el și-a găsit și jumătatea, o tânără simpatică, iar acum se pregătesc din greu să devină părinți. Un apropiat al celor doi a mărturisit că ”De vreo două luni încoace vorbesc doar de copii și de cum va fi când vor deveni părinți. El este înnebunit după bebeluși, iar ea simte că vrea să devină mamă, iar discuțiile lor se învârt în jurul ideii de cât de mult s-ar potrivi ca părinți împreună”.

Recent, cei doi au fost surprinși în timp ce ieșeau dintr-o clinică, atenți la câteva foi de analize, iar bucuria lor a devenit evidentă, semn că veștile primite de la medic sunt foarte bune. Iar atitudinea lui F-Charm părea să fie cea a unui bărbat extrem de grijuliu cu cea de lângă el, atent să nu cumva să facă vreun efort de parcă aceasta ar fi… însărcinată.

F Charm este îndrăgostit lulea de Ştefania Duca încă de la începutul acestei veri. „Relaţia mea cu Ştefania a început în urmă cu câteva luni şi pot spune că ne înţelegem foarte bine. Nu mă pot lansa în declaraţii de dragoste sau în promisiuni pentru că, din punctul meu de vedere, toate lucrurile frumoase se întâmplă şi se concretizează în timp, nu peste noapte.

F. Charm si Ştefania
Foto: devoratormonden.ro

Evident, amândoi ne dorim să ne înţelegem bine, să fim fericiţi şi să fim cât mai mult timp împreună. Amândoi suntem oamenii momentului preferând să ne bucurăm de ziua de azi, fără a ne face prea multe planuri”, a mărturist artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *