Faimosul Sherlock Holmes a devenit tătic pentru prima oară

Sherlock Holmes
Foto: celebuzz.com

La 38 de ani, carismaticul actor Benedict Cumberbatch, interpretul celebrului personaj Sherlock Holmes în seria produsă de BBC, „Sherlock”, se numără printre celebritățile norocoase care au reușit să îmbine cariera cu viața de familie.

Pe plan profesional, pe lângă rolul interpretat în serialul de televiziune „Sherlock Holmes”, care s-a bucurat de mare succes pe plan internaţional, Benedict Cumberbatch l-a interpretat pe Stephen Hawking în „Hawking”, pentru care este răsplătit cu o nominalizare la BAFTA TV Awards și un premiu Golden Nymph.

În 2008, actorul obține o nominalizare la Satellite Award pentru rolul din miniseria-drama produsa de BBC, „The Last Enemy”. Un an mai târziu, îl interpretează pe Luke Fitzwilliam în „Marple: Murder is Easy”, și este Bernard în adaptarea TV a „Small Island”, pentru care obține o nouă nominalizare la BAFTA TV Awards. În 2010, interpretarea personajului Sherlock Holmes îi aduce o nominalizare la Emmy Awards.

Sophie Hunter este o regizoare de teatru şi actriţă, care a jucat şi în seriale precum „Crimele din Midsomer”, „Torchwood” şi „Vanity Fair”.

Sophie Hunter și Benedict Cumberbatch s-au logodit în noiembrie 2014, iar în februarie 2015, de Valentine’s Day, s-au căsătorit religios într-o biserică din secolul al XII-lea, în cadrul unei ceremonii discrete.

De curând, actorul a trăit o dublă bucurie. În contextul evenimentelor care marchează aniversarea oficială a suveranei Marii Britanii, Benedict Cumberbatch a fost decorat cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, pentru servicii deosebite aduse artei dramatice. Distincția i-a fost acordată chiar de regina Elizabeth a II-a. Dar, mai important decât titlul primit din partea Reginei, actorul a primit cel mai prețios dar din viață: un băiețel.

Conform revistei People, purtătorul de cuvânt al celor doi, a făcut următorul anunț: „Benedict Cumberbatch şi Sophie Hunter au bucuria de a anunţa venirea pe lume a minunatului lor fiu. Rugăm pe toţi să respecte intimitatea familiei în aceste săptămâni importante”.

Atât proaspăta mămică cât și micuțul sunt sănătoși și nerăbdători să ajungă în sânul familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *