Pavel Bartoş este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România. Deşi prezentatorul emisiunii „Românii au talent” este discret când vine vorba de viaţa personală, actorul a făcut câteva declaraţii legate de frumoasa lui familie.

Familistul Pavel Bartoş
Foto: protv.ro

Actor, om de televiziune, prezentator de evenimente şi, nu în ultimul rând, capul unei familii cu trei fete: Eva în vârstă de 11 ani, Rita în vârstă de 7 ani și Sofia în vârstă de 1 an și jumătate, Pavel Bartoș se poate declara un mare norocos. Şi chiar a recunoscut acest lucru, după ce fetele lui au reuşit să-l surprindă cu unele mărturisiri. „E bun şi drăguţ. Amuzant…”, a spus Rita, una dintre fetițele lui Pavel Bartoș, adăugând și că cel mai mult îi place când tatăl ei se joacă cu ea, când le alintă „pisicuțe” și când se joacă „Nu te supăra, frate”. Mesajul din final al Ritei a fost: „Tati, te iubesc foarte mult, până la lună şi la stele, de o sută de ori.” Eva, fata cea mare a lui Pavel Bartoș, a spus despre el că „tata e acea persoană în care poţi să ai încredere, un om sincer, cald şi care te ajută când ai nevoie. (…)Tata, te iubesc şi când eşti plecat mi-e dor de tine şi vreau să fim împreună din ce în ce mai des.”

Pavel cu fetele
Foto: vocearomaniei.protv.ro

A treia declarație de dragoste a venit din partea Ancăi, soția lui Pavel Bartoș, despre care actorul spune că este jumătatea lui cea mai importantă: „Când este acasă este cel mai amauzant şi mai pacifist şi liantul cel mai bun între noi toate. Cel mai şi cel mai tare îmi plac lucrurile mici pe care le face şi îmi place când e alături de noi.” Însă cuvintele care l-au emoționat pe Pavel Bartoș până la lacrimi au fost: „Nu i-am spus niciodată că îi mulţumesc că m-a ales să fiu soţia lui.” „Pfuai, cum aţi scos cuvintele astea?”, a întrebat Pavel Bartoș. „De obicei eu sunt în postura în care gestionez emoţiile colegilor mei, dar acum chiar m-au năpădit emoţiile. Doamne Dumnezeule…am o familie minunată. Da, sunt un norocos”, a încheiat Pavel Bartoș încă vizibil emoționat.

Întrebat cum e să fie tăticul a trei fete, jovialul actor a mărturisit:Sunt un norocos și un răsfățat al soartei. Mă bucur în fiecare zi și mulțumesc în fi­ecare zi pentru ce mi se întâmplă. E un sentiment fantastic de împlinire… Abia aștept să ajung acasă, să stăm, să vorbim, să ne povestim și mă bucur că reușesc să-mi fac din ce în ce mai mult timp pen­tru a mea familie.

De la începutul căsniciei, Pavel şi Anca şi-au dorit o fa­milie numeroasă, cu trei copii. Visul li s-a împlinit şi după naşterea celui de al treilea copil, Pavel spunea: Sunt foarte mulțumit de cum s-au așezat lucru­rile. Între fetele mele relațiile s-au echili­brat fantastic, fiica mea cea mare, Eva, are grijă de cea mică fără să-i cerem noi asta. A devenit mai responsabilă. Și Rita, la fel.

Cât priveşte relaţia lui cu cele trei fetiţe, Pavel spune că nu este excesiv de protector şi „Nu, eu nu vreau să fiu așa, eu cred foarte mult în cei șapte ani de acasă. Aș vrea să fiu pă­rintele pe care și-l doresc fetele mele, să fiu prietenul lor, să înțeleagă că viața e făcută din bine și rău. Le încurajez să-și spună opinia, să aibă inițiativă, dar trebuie să înțeleagă că orice lucru în viață are și o consecință, bună sau rea. Și îmi doresc să discearnă ele ce-i bun sau rău pentru ele. Bineînțeles că eu le voi fi alături, indiferent de situație. Încerc să fiu părintele de care au nevoie acum și sper să fiu la fel și peste 10 ani și mereu. Vreau să fiu părintele cu care comunică, este foarte important să spună copilul ce simte, ce i s-a întâmplat. Și îmi doresc să petrec timp de calitate cu copiii, să fiu cu ele, vorbind, ascultându-le, jucându-ne… Altfel nu pot compensa în nici un fel anii pe care i-aș pierde acum.

Pavel
Foto: viva.ro

„Eu am un mare noroc, unul enorm. E soţia mea, Anca. De fapt, soţia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru că eu am fost plecat multă vreme, a ştiut să le educe, a întreţinut foarte frumos această familie. Le ţinem cu picioarele pe pământ, tocmai de asta n-am vrut şcoală de fiţe, am vrut să vadă că există probleme, că există copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer opţiuni. Le duc la pian, la dans, la înot. Cred că pe la 15-16 ani vor şti ce drum îşi doresc să urmeze. E foarte important ca ele să decidă. Dacă pe Anca o consider principala mea calitate, ele sunt premiile mele de interpretare: Oscarul, Cesarul, Ursul de Aur şi Palme d’or-ul”, spusese Pavel Bartoș înainte de declarațiile surpriză. „Poţi foarte uşor să cazi în clişeu să zici ceva despre un lucru foarte drag ţie, esenţial, ca apa, aerul, ca orice. Şi atunci trebuie să trăieşti lucrurile astea.” marturisea Pavel Bartoş într-un interviu.

Chiar dacă este astăzi omul momentului în show-business-ul românesc, Pavel nu uită de unde a plecat şi este recunoscător în fiecare clipă pentru minunata viaţă pe care o are.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *