Andrei Gheorghe
Foto: tvmania.ro

De-a lungul timpului, viaţa de familie a lui Andrei Gheorghe a cunoscut transformări semnificative. Vedeta ProFM a trecut prin primul divorţ în anul 2007, atunci când, după 24 de ani de căsnicie, a pus capăt relaţiei cu Maria, fata pe care o cunoscuse încă din studenţie. Fiica celor doi, Anastasia, a rămas în grija mamei şi a primit lunar, din partea tatălui, o pensie de 400 de euro. Imediat după divorţul de Maria, Andrei Gheorghe şi-a regăsit liniştea alături de Petruţa Grigoriu, fostă Dyer, femeia care între timp, în 2009, i-a devenit şi soţie. Relaţia lor s-a închegat pe vremea când erau vecini, ambii locuind într-un complex în Pipera. Petruţa nu era vindecată după cel de-al doilea divorţ, iar căsnicia lui Andrei scârţâia de ceva vreme.

Dar iată că după aproape şase ani, Andrei şi Petruţa au ajuns la un moment de răscruce şi au decis să se separe. Totul s-a întâmplat, în mare secret, la sfârşitul anului trecut însă niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească despre acest subiect. Se pare că motivul separării ar fi faptul că în ultimii ani, soţii nu prea mai erau pe aceeaşi lungime de undă, iar neînţelegerile dintre ei i-au dus în pragul divorţului.

Dacă pe plan sentimental prezentatorul tv parcurge o perioadă mai puţin fericită, marcată de divorţul prin care trece, iată cum unul dintre copii îi înseninează zilele. Katarina, fiica lui în vârstă de doar 15 ani se pare că îi calcă serios pe urme. Este cunoscut faptul că fiica mijlocie a Petruţei Gheorghe, fosta soţie a prezentatorului tv, cochetează cu muzica încă din copilărie.

formatie
Foto: tnr.srr.ro

Tânăra s-a apucat serios de muzică şi de curând, la doar 15 ani, a lansat primul videoclip al piesei „Love me if you dare”. Videoclipul este desprins parcă din basme, iar protagonista apare într-o ţinută sexy şi nonconformistă, cu un machiaj foarte accentuat. Nu au lipsit cadrele romantice dar nici personajul masculin, cel despre Katarina a cântat. Adolescenta şi-a pus amprenta şi asupra versurilor, contribuind în mare măsura la realizarea lor.

Katarina
Foto: descarcamuzica.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *