Fata lui Ryan O’Neal, actorul din „Love Story”, are mari probleme cu alcoolul

Ryan O’Neal
Foto: rynoqirula.sourceforge.net

Ryan O’Neal a fost unul dintre actorii renumiţi ai marelui ecran din anii 1970, beneficiind de o nominalizare la Oscar pentru cel mai mare romance din epocă, „Love Story” (1970), precum şi asocierea cu Barbra Streisand cu care a format un cuplu clasic de comedie. După un deceniu, s-a retras din lumea filmului dar s-a „remarcat” prin familia disfuncţională care, nu de puţine ori, a ţinut prima pagină a revistelor de scandal. Ryan O’Neal a îndurat acuzaţiile de abuz de la copiii lui înstrăinaţi, care ocupau ei înşişi prima pagină a ziarelor, cu viciile lor, comportamentul în afara legii, precum şi tentativele de sinucidere.

Durerea cea mare a faimosului actor vine din partea singurei fete, celebra Tatum O’Neal, care se luptă de multă vreme cu alcoolul. Fiica de 51 de ani a lui Ryan ar fi trebuit ca după cele trei internări recente să nu mai pună picătură de alcool în gură. Avea interdicţie totală. Dar recent, Tatum a fost văzută dând pe gât un pahar de vin la restaurantul Zinque din West Hollywood, unde se afla la masă cu o prietenă. Mai mult, se pare că nici iubita ei, Rosie O’Donnell, n-o ajută prea tare. Din contră, în loc să-i interzică băutura, o încurajează, cele două fiind văzute la o cină unde consumau vin roşu.

Rayan si Tatumjpg
Foto: nydailynews.com

Ce s-a întâmplat cu viaţa lui Tatum? Mai rău de-atât nu se putea… Ea este cea mai tânără câştigătoare a unui Oscar – trofeu obţinut în anul 1974, la vârsta de doar zece ani, pentru rolul din pelicula „Paper Moon”, alături de celebrul ei tată, Ryan O’Neal. Ulterior, avea să apară la braţul lui Michael Jackson, Megastarul mărturisind că Tatum a fost prima lui iubire. Şi deşi cariera ei nu a avut parcursul senzaţional la care se aşteptau toţi după câştigarea Oscarului la doar zece ani, cel puţin viaţa personală părea să fie de vis. În 1986, Tatum s-a căsătorit cu tenismanul John McEnroe, cu care a avut trei copii.

Anul nunţii a fost, însă, şi cel în care a rupt legăturile cu tatăl ei, Ryan. Iar căsnicia nu a fost nici ea ce trebuia să fie. Tatum a alunecat pe panta dependenţelor, în 1994 ajungând să divorţeze din cauza problemelor ei grave cu alcoolul şi drogurile. De altfel, din această cauză a şi pierdut custodia copiilor ei cu McEnroe.

Şi pentru ca tabloul să fie complet, chiar anul acesta, Tatum a anunţat că a început să se întâlnească cu femei, acum formând un cuplu cu nimeni alta decât Rosie O’Donnell.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *