Fetiţa adoptată de Cate Blanchett îi seamănă ca două picături de apă

Catherine Élise „Cate” Blanchett, în vârstă de 46 de ani, este o actriță și director de teatru din Australia. Blanchett este câștigătoare a numeroase premii, printre care două premii Oscar, trei Globuri de Aur, trei premii BAFTA, trei premii Screen Actors Guild, precum și un premiu pentru interpretare feminină (Volpi Cup) în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Între 1998 și 2010 Blanchett a fost nominalizată de cinci ori la Premiul Oscar.

Cate Blanchett
Foto: usmagazine.com

Pe plan personal, frumoasa actriţă se poate declara o femei împlinită. Şi-a cunoscut soţul, dramaturgul și scenaristul Andrew Upton, în anul 1996 pe platourile de filmare ale unui show TV și s-au căsătorit un an mai târziu. Împreună au trei copii biologici: Dashiell John, născut în 2001, Roman Robert născut în 2004 şi Ignatie Martin născut în 2008.

Cate si familia
Foto: celebitchy.com

Încă de la primul copil, Cate spunea că „Mi-ar plăcea să am mai mulţi copii. Doar că nu ştiu când. Dar ideea este că nu i-am plănuit nici pe ceilalţi. Ei pur şi simplu au apărut. Deci, nu ar trebui să planifici asemenea lucruri. Dacă se întâmplă, va fi grozav”. Blanchett a spus că ea și soțul ei şi-au dorit să adopte încă de la nașterea primului lor copil. Acest lucru s-a întâmplat anul acesta, în luna martie când Cate Blanchett şi sotul ei au adoptat o fetiţă pe care au numit-o Edith Vivian Patricia Upton.

Cate cu bebe 1
Foto: usmagazine.com

Ce este surprinzător în cazul micuţei Edith este faptul că deşi nu este copilul biologic al actriţei, îi seamănă perfect celebrei sale mame.

Cele mai recente fotografii surprinse cu actrița și mezina familiei arată că Edith poartă aceleași trăsături fizice precum actrița, deși nu este vorba de o ”legătură de sânge” între cele două. Edith este blonduță, are ochii albaștri și buze pline, exact ca mama sa celebra Cate Blanchett.

Cate cu bebe 2
Foto: linkis.com

Cu o familie atât de frumoasă şi o carieră de invidiat, actriţa Cate Blanchett are tot ce îşi poate dori de la viaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *