Fetiţa lui Kate Middleton şi a prinţului William, o prinţesă de un miliard de lire sterline!

Kate Middleton
Foto: independent.ie

Au trecut 65 de ani de când Marea Britanie nu a mai avut o prinţesă. Acesta poate fi şi motivul pentru care micuţa lui Kate şi a lui William a fost atât de mult aşteptată. Ultima prinţesă a Marii Britanii, Anne, născută în 1950, a crescut într- o perioadă liniştită, fără internet, fiind pasionată de sport. Prinţesa Charlotte Elizabeth Diana deşi a venit pe lume doar de câteva zile, este văzută deja ca o viitoare pasionată de modă şi frumuseţe, cumva la pol opus Annei.

Nici nu a venit bine pe lume cea mai aşteptată prinţesă a lumii, şi cu toate astea, analiştii din Marea Britanie au şi început să facă speculaţii financiare. Potrivit publicaţiei britanice The Telegraph, micuţa Charlotte Elizabeth Diana va genera în următorii zece ani venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de modă şi frumuseţe din Marea Britanie.

Publicaţia citează un expert în retail care afirmă faptul că prinţesa Marii Britanii va aduce Regatului venituri anuale estimate la 150 de milioane de lire sterline, rezultate în principal din industria de modă şi frumuseţe care va exploata imaginea prinţesei. La un calcul simplu, înainte de a împlini vârsta de 10 ani, prinţesa va „pompa” în economia Regatului 1 miliard de lire sterline.

„Fiecare mişcare, fiecare rochie şi fiecare coafură vor fi cu siguranţă studiate şi copiate pe tot globul. Bun venit în secolul XXI”, spun cei de la Telegraph mai în glumă, mai în serios.

Biograful prinţilor William şi Harry a declarat că venirea pe lume a unei fetiţe a adăugat „o nouă dimensiune” Familiei Regale dominate de bărbaţi.

„Va aduce un nou val de interes Familiei Regale. Am văzut băieţi care cresc şi se transformă în prinţi, însă nimic nu se compară cu o fetiţă. Adaugă o nouă dimensiune. Prinţesele poartă haine frumoase. Se poartă într-un fel în care băieţii nu o fac. Nu am mai avut de mult timp o prinţesă care să crească atât de aproape de inima Familiei Regale. Nu foarte mulţi oameni şi-o vor aminti pe prinţesa Anne crescând. Era o cu totul altă vreme. Şi, oricum, Anne nu a fost niciodată atât de interesată de modă”, a spus biograful.

Acesta mai afirma că micuţei îi va fi destul de greu în adolescenţă şi ar trebui protejată de media şi de comentariile referitoare la apariţiile ei. Cum sar putea o asemenea protecţie, rămâne de văzut.

Isteria cu privire la apariţia celei mai aşteptate prinţese din lume este abia la început. Următorii ani vor monitoriza cu siguranţă toate transformările prin care va trece micuţa Charlotte Elizabeth Diana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *