Fettuccine de pui cu busuioc şi cremă de roşii

fettucine-de-pui-cu-busuioc-si-crema-de-rosii

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 piepţi de pui, tăiaţi cubuleţe
  • sare și piper
  • 2 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 1 cană smântână
  • 1 cană cu apă
  • 1 lingură praf de supă de pui
  • 3/4 ceaşcă roşii semi-uscate, tocate
  • jumătate ceaşcă frunze de busuioc, tocate
  • 500gr. fettuccine, fierte al dente

Mod de preparare:

1. Într-o tigaie, rumeniţi carnea de pui. Când este făcută, scoateţi pe o farfurie şi păstraţi la cald.

2. În aceeași tigaie, adăugaţi usturoiul şi gătiţi timp de 1 minut. Adăugaţi smântâna, apa și praful de supă.

3. Aduceţi la fierbere și adăugaţi carnea de pui şi roșiile.

4. Fierbeţi la foc mic până când sosul se îngroaşe un pic și amestecaţi cu busuiocul.

5. Adăugaţi pastele în tigaie și amestecaţi bine.

6. Serviţi fettuccine de pui cu busuioc şi cremă de roşii cu câteva frunze proaspete de busuioc pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *