Fiica secretă a lui Adrian Sârbu
Foto: dcnews.ro

Adrian Sârbu, fostul şef de la PRO TV a fost căsătorit de două ori. Din primul mariaj, cu Lavinia Sârbu, un fost manechin de succes al anilor ’80, are două fete, Alma, în vârstă de 35 de ani şi Ana Doria, în vârstă de 26 de ani. După încheierea relaţiei cu Lavinia, a fost căsătorit timp de şase ani cu Eugenia Ștefan, cunoscută ca Jeanine, o fostă prezentatoare de modă, actualmente designer de modă, care locuiește în Paris. Din acest mariaj, Adrian Sârbu mai are o fată, Janice-Arianne, acum în vârstă de 13 ani.

Ambele fete din prima căsnicie au studiat în America, Alma – a absolvit Institutul American de Film, dar şi Universitatea “Southern California”, iar Ana Doria – ştiinţele politice la Georgetown University.

Sunt puţini cei care ştiu de faptul că Adrian Sârbu, pe lângă cei trei copii oficiali, mai are o fiică, Anca, a cărei mamă este avocata Gabriela Bunda. De altfel, în 2002, presa scria că aceasta ar fi avut o relaţie cu Adrian Sârbu.

Anca cu roata
Foto: enational.ro

Anca, fiica lui Adrian Sârbu şi a Gabrielei Bunda, are 22 de ani şi poartă numele de familie al mamei sale. Tânăra locuieşte la Londra şi pare să fie departe de problemele pe care le are în România tatăl său.

La Londra, Anca a studiat la Şcoala de Economie şi Ştiinţe Politice, facultate pe care a absolvit-o zilele trecute. Anca s-a fotografiat chiar în ziua absolvirii, când a primit diploma şi a sărbătorit evenimentul alături de alte colege ale sale.

Anca la absolvire
Foto: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *