Fiica secretă a lui Jackie Chan
Foto: afspot.net

Celebrul Jackie Chan, eroul filmelor de arte marţiale, are o viaţă personală ruptă parcă din telenovele. Jaycee, fiul lui legitim în vârstă de 32 de ani, a fost arestat şi condamnat la 6 luni de închisoare, pentru posesie de droguri şi trafic de stupefiante. Din această cauză, vedeta l-a dezmoştenit şi nu-i va da decât o casă în valoare de un milion de dolari. Relaţia dintre Jackie Chan şi Jaycee a început să se rupă treptat din momentul în care vedeta a început o relaţie extraconjugală cu actriţa Joan Lin Feng-Jiao.

Jaycee
Foto: movies.ndtv.com

Şi tot o relaţie adulterină a făcut ca starul să nu-şi cunoască fiica, Etta Ng, în vârstă de 15 ani, care locuieşte cu mama ei în Hong Kong. Toată viaţa, Jackie Chan a încercat să ascundă relaţia pe care a avut-o cu Elaine Ng Yi Lei (42 de ani), Miss Asia 1990. Din cauza acestei aventuri, a fost în pragul divorţului şi a fost nevoit să plătească o pensie lunară în valoare de 9.000 de dolari pentru întreţinerea fetiţei sale. Cu toate că fetiţei nu-i lipseşte nimic, datorită generozităţii tatălui şi iubirii mamei, micuţa Etta Ng povesteşte cât de mult şi-ar fi dorit să-l aibă mereu lângă ea pe tatăl său.

amanata si fata lui chakie chan
Foto: ent.huanqiu.com

“Pentru mine Jackie Chan nu este decât tatăl meu biologic. Este greu să creşti fără tată. În primii ani de şcoală este cel mai dificil, fiindcă îi vezi pe alţi taţi cum îi iau pe copii în fiecare zi după ore”, a mărturisit fetiţa. Nu are însă sentimente negative faţă de celebrul actor. Etta Ng a reuşit să treacă peste greutăţile din anii de şcoală şi acum îşi vede de viaţa ei. Nu îşi doreşte să aibă o întâlnire cu Jackie Chan, s-a obişnuit deja să trăiască fără tată şi nu îşi mai doreşte să schimbe nimic de acum înainte.

Jackie cu amanata si fata
Foto: asianpopnews.com

În primăvară, fetiţa s-a plâns la şcoală că mama ei o bate şi că a început să bea cel puţin două sticle de vin pe zi. Protecţia Copilului din Hong Kong a început să facă verificări şi Elaine a fost la un pas să fie decăzută din drepturile părinteşti. În această situaţie celebrul actor nu a rămas indiferent, a luat-o sub aripa sa protectoare pe micuţă şi a trimis-o la dezalcoolizare pe mamă. Presa din Hong Kong a dezvăluit faptul că actorul a plătit cheltuielile pentru internarea fostei sale iubite şi a angajat o armată de institutori, un şofer personal şi un bodyguard pentru a se îngriji de fiica lui.

Cu toate că această situaţie ar fi putut duce la întâlnirea tată-fiică, Jackie Chan a respectat dorinţa micuţei şi a aranjat totul de la distanţă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *