File de mânzat cu sparanghel caramelizat

File-de-mânzat-cu-sparanghel-caramelizat

Ingrediente:

  • 350gr. file de vițel
  • 150gr. ficat de gâscă
  • 300gr. sparanghel proaspăt
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 50gr. zahăr
  • 60gr. unt
  • oțet balsamic

 

Mod de preparare:

1. Prăjiţi bucăţile de vițel. Tăiaţi în felii subțiri ficatul de gâscă şi prăjiţi puţin.

2. Curaţaţi sparanghelul. Tăiaţi benzi, şi sotaţi în unt cu zahăr.

3. Adăugaţi puţin oțet, carnea şi condimentaţi după gust. Lăsaţi pe foc până când carne este făcută.

4. Serviţi imediat o porţie de file de mânzat cu sparanghel caramelizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *